05 nov. 2018 | 11:40

Forza Horizon 4 îți oferă un DLC cu mașinuțe Hot Wheels

VIDEO ACTUALITATE

Forza Motorsport 7 și Horizon 4 au apărut acum ceva timp, iar dacă vrei o doză de nostalgie în jocuri, te vei putea bucura de mașini Hot Wheels într-un expansion pack.

Trebuie să fi avut cel puțin o mașinuță Hot Wheels în copilărie, cumpărată sau primită de cine știe unde. Acum ani buni, aveam câteva primite la meniuri Happy Meal, de pe vremea când la Mc mai existau jucării serioase și nu doar prostii. Mașinuțele respective au avut întotdeauna ceva preluat din realitate și apoi modificat intensiv, ca să ai parte de un vehicul semi-SF.

Acum, dacă ai Forza Motorsport 7 sau Forza Horizon 4, poți beneficia de expansion pack-ul Hot Wheels, care îți aduce mai multe mașini. Primele patru sunt Bone Shaker, Rip Tod, Twin Mill și un Ford Mustang 2005, iar acestea vor fi disponibile în Horizon 4. Alături de acestea, în Motorsport 7 vei avea acces și la un Chevy Camaro SS, un Chevy Corvette Zr-1 și un Volkswagen Beetle.

De asemenea, în joc vor fi introduse și câteva costume pentru avatarul tău, ca să nu conduci o mașină SF fără să ai un echipament pe măsură.

Mattell celebrează aniversarea a 50 de ani de Hot Wheels, iar acesta este unul dintre modurile în care sărbătorește acest eveniment.

Forza Horizon 4 a fost lansat la începutul lunii octombrie. Este un joc de curse open-world, pe care am avut ocazia să-l încerc în variantă demo, cu câteva zile înainte de lansare. Titlul este unul destul de bun, mai ales dacă ești în căutarea unui joc care arată bine, înainte de toate. Grafica e excepțională, există chiar și ceva modele de damage pentru mașini, iar în rest, titlul pare să fie unul destul de consistent.