Facebook și Instagram au avut probleme în România

Facebook și Instagram au avut probleme în România
15:14 22.01.2018

Facebook a picat în urmă cu câteva minute; atunci când vrei să intri pe site, primești un mesaj de eroare și tot ce ai de făcut e să aștepți.

ACTUALIZARE Facebook și Instagram par să-și fi revenit după aproximativ șapte minute de pauză, timp în care niciuna dintre platforme nu a funcționat. Primele probleme au apărut în varianta desktop a site-ului Facebook, acesta fiind urmat destul de rapid și de site-ul Instagram. Între timp, platformele mobile au continuat să funcționeze pentru alte 1-2 minute, apoi au cedat.

Facebook și Instagram și-au revenit în jur de 15.15, inițial în varianta desktop, iar două minute mai târziu și în varianta de mobil. Problemele par să se fi extins și în Ungaria în timp ce site-urile au picat. Cele mai mari probleme cu Facebook au fost cu încărcarea pozelor (39%). La autentificare, circa 32% din utilizatori n-au reușit să folosească platforma și pentru 28% din oameni rețeaua a fost inutilă.

Momentan nu există vreo explicație pentru ”dispariția” preț de câteva minute a celor două platforme. Având în vedere că a fost o scăpare destul de vizibilă, putem spera și la apariția unei explicații în viitorul apropiat. În plus, putem spera că am avut de-a face cu o problemă izolată și că nu se va repeta în următoarele minute.

facebook a picat

Începând cu ora 15.07, Facebook și Instagram au picat, atât în varianta desktop, cât și de mobil. Dacă încerci să accesezi site-ul rețelei sociale, vei fi întâmpinat de mesajul ”Sorry, something went wrong. We’re working on it and we’ll get it fixed as soon as we can.” Pe de altă parte, dacă vrei să accesezi Instagram, te vei lovi de mesajul ”5xx Server Error”.

Down Detector arată că România are cea mai mare problemă cu Facebook, dar există zone cu probleme și în alte țări europene, cum ar fi Franța și Germania.

loading...