19 ian. 2018 | 07:58

Facebook Messenger a frustrat utilizatorii de iPhone, din motive necunoscute

ACTUALITATE
Facebook Messenger a frustrat utilizatorii de iPhone, din motive necunoscute

Facebook Messenger este o aplicație departe de a fi perfectă, dar în ultimele zile a reușit să frustreze semnificativ mai mulți utilizatori de iPhone.

Facebook Messenger este cea mai populară aplicație de chat la nivel global. În contextul în care cea mai populară rețea de socializare are peste 2 miliarde de utilizatori în întreaga lume, este evident că o mare parte dintre ei au aplicația de chat instalată pe mobil. Se pare însă că progrămelul cu pricina a decis să le ”facă fițe” utilizatorilor de dispozitive cu iOS.

Au trecut doar câteva zile, de când oficialii Facebook au promis o reinventare a platformei de chat în 2018. Acum, avem asigurarea că interfața îndrăgitei aplicații va fi simplificată semnificativ și că numărul de distrageri va scade într-un ritm surprinzător. Se pare însă că, înainte ca lucrurile să fie mai bune, au trebuit să fie neplăcute.

Conform celor de la TechCrunch, un număr important de utilizatorii de Facebook Messenger s-au plâns în ultimele zile că nu au putut purta o conversație prin intermediul respectivei aplicații, fără ca aceasta să se blocheze. Messenger a început să înghețe arbitrar după ce ai tastat câteva cuvinte, iar închiderea și deschiderea aplicației nu remedia în nici un fel problema.

Partea bună este că cei de la Facebook au luat foarte repede la cunoștință de problemă și s-au angajat să o remedieze într-un timp cât se poate de scurt. În mai puțin de 24 de ore a fost lansată o actualizare prin care problema a fost rezolvată. Situația este mult mai roz acum pentru posesorii de telefoane Apple, dar prea puțini sunt cei care înțeleg ce s-a întâmplat cu adevărat. Nu este exclus să fi fost vorba de un experiment eșuat al companiei lui Mark Zuckerberg. Oficialii Facebook au fost foarte eficienți în a-și cere scuze pentru neplăcrile create utilizatorilor de iOS.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele