eMAG: telefoane Allview pe care să le iei datorită unei funcții importante

eMAG: telefoane Allview pe care să le iei datorită unei funcții importante

La eMAG găsești câteva telefoane Allview foarte bune, unele se remarcă printr-o funcție specială: AVI, primul asistent digital românesc.

În toamna lui 2017, Allview introducea un telefon cu primul asistent digital capabil să înțeleagă limba română. Compania Visual Fan i-a spus AVI și l-a preinstalat pe Allview X4 Soul Infinity. Unuia dintre modele i-am scris și review-ul.

Dacă dorești să citești mai multe despre telefoanele celor de la Allview, ai aici o arhivă generoasă.

Acum, Visual Fan a anunțat că și alte telefoane Allview vor primi AVI. Pe lângă terminalele X4 Soul Infinity, X4 SoulVision și V3 Viper, AVI va fi disponibil și pe X4 Xtreme, X4 Soul, X4 Soul Style, X4 Soul Lite, X4 Soul Mini S și X4 Soul Mini. Așa că am căutat în listele celul mai mare magazin online câteva telefoane Allview bune pe care să le alegi, în funcție de specificații sau preț.

Telefoane Allview de ales de la eMAG

Allview X4 Soul Vision este un model cu 32GB spațiu de stocare, 3GB de memorie RAM, un ecran de 5,5 inci full HD și suport pentru card microSD. Totodată, are o cameră foto de 13 megapixeli și una frontală de 8MP. Telefonul are și o baterie de 4.000 mAh. E disponibil la un preț redus la eMAG.

La polul opus este Allview X4 Soul Mini, un telefon cu 16GB spațiu de stocare și 2GB de memorie RAM. Sigur, după cum o arată și specificațiile, e totul despre preț. Are însă cititor de amprentă și suport pentru 4G, iar camera foto este de 13MP. eMAG îl listează la un preț mai mic cu 7%.

[readmore]

Telefonului căruia i-am scris review-ul e cu 15% mai ieftin acum. Are 32GB spațiu de stocare, un ecran 18:9 și dispune de 4GB memorie RAM. Camera foto este de 16 megapixeli, iar ecranul e de 5,7 inci. Îl găsești la eMAG cu prețul mai mic.

Nu în ultimul rând, e vorba de Allview X4 Soul Xtreme. Are o baterie de 4.550 mAh, adică autonomia e cea mai importantă trăsătură, dar are și o cameră de 20 megapixeli pentru selfie. Pe spate are un ansamblu dual cu 13MP și 5MP. Ecranul este de 6 inci full HD. Acum, prețul e redus cu 30%.

Răzvan Băltărețu
Articol scris de
Răzvan Băltărețu
Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși.
Comentarii
11:24 / 28.01.2018