eMAG: laptopuri de gaming la prețuri bune

eMAG: laptopuri de gaming la prețuri bune

Dacă vrei să încerci cele mai noi jocuri apărute și n-ai un calculator dedicat, dar vrei să ai parte și de portabilitate, atunci eMAG îți oferă câteva laptopuri de gaming bune.

ASUS FX502VM-FY293 e un laptop de gaming în care te poți încrede dacă vrei performanțe ridicate. Acesta vine dotat cu un procesor i7-7700HQ, din generația Kaby Lake, care operează până la 3,8 GHz. Alături de acesta ai parte și de 8 GB de memorie RAM, ca să n-ai probleme cu jocurile, iar în ceea ce privește grafica, vei fi ajutat de o placă video dedicată, Nvidia GeForce GTX 1060, cu 3 GB de memorie. Ai la dispoziție și 1 TB de stocare pe HDD. Laptopul are o reducere de 1.000 de lei momentan și poate fi găsit la eMAG.

Lenovo Legion Y520-15IKBN  îți pune la dispoziție un procesor i5-7300HQ, de 2,5GHz, din generația Kaby Lake, dar și 8 GB de memorie RAM. Ecranul de 15,6 inci este Full HD, iar acesta este susținut de placa video Nvidia GeForce GTX 1050, care vine cu 4 GB de memorie. Laptopul se bazează pe un HDD de 1 terabyte, care va fi mai mult decât suficient dacă vrei să stochezi jocurile preferate, pe care să le accesezi imediat. Toate detaliile despre acest laptop de gaming, dar și discountul de 14%, sunt disponibile AICI.

HP Pavilion 17-ab303nq e a treia variantă de laptop de gaming pe care să o iei în calcul. Și acesta are un procesor similar ca modelul ASUS, de mai devreme, așa că poți fi sigur că nu te va lăsa la greu. Alături de acesta, ai parte de 12 GB de RAM, iar pe partea de stocare, ai la dispoziție 1 TB de spațiu pe un HDD clasic, dar și 128 GB pe un SSD de tip M.2. Placa video e modelul 1050 Ti, e la Nvidia, cu 4 GB de memorie. Laptopul e disponibil la eMAG cu o reducere de 1.800 de lei.

Citește și: