Elon Musk lucrează la un automobil Tesla cu un singur loc

Elon Musk lucrează la un automobil Tesla cu un singur loc

Elon Musk, șeful Tesla, a declarat zilele trecute că lucrează la un automobil Tesla mini, dar în care ar putea intra și un adult. Cum a ajuns Musk să vorbească despre posibilitatea creării unui mini-Tesla?

Ei bine, a răspuns la un tweet în care Samson Mow, chief strategy officer al Blockstream, i-a întrebat pe cei de la Radio Flyer când vor face un automobil bazat pe modelul Tesla Model X SUV. Radio Flyer crează automobile electrice în miniatură create special pentru copii, iar una dintre mașinile oferite este și Model S de la Tesla. Acest model  poate fi folosit de copii cu vârste cuprinse între trei și opt ani, cu o greutate maximă  de 36.7 kg.  Mașina pentru copii costă 500 de dolari.

Elon Musk a răspuns simplu la întrebarea lui Samson Mow, care nu-i era adresată: „Lucrăm la un model mini Tesla unde poate intra un adult”. Putem specula că noul model Tesla ar avea un singur loc și probabil nu va fi mai mare decât o mașină de golf. Mașina ar putea fi potrivită pentru a te deplasa de la serviciu până acasă în metropolele lumii foarte aglomerate.

Mai departe, Musk nu a oferit detalii în plus despre acest proiect mini-Tesla în care ar putea încăpea și un adult. Nu știm cum va arăta sau când ar trebui să fie lansat. Șeful Tesla este recunoscut pentru faptul că folosește Twitter pentru a anunța actualizări la produsele din portofoliu sau pentru a anunța noi tipuri de produse.

În ultimele luni el a dat de înțeles că mașinile Tesla vor avea jocuri instalate și că se gândește să creeze un model de pickup, sau că plănuiește un mod numit „Mad Max” pentru funcția de Autopilot, care ar trebuu să fie mult mai agresiv decât modul tradițional de condus. De parcă modul Autopilot nu este îndeajuns de periculos în acest moment.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: