Cupa Mondială 2018: unde poți să vezi online meciurile

Cupa Mondială 2018: unde poți să vezi online meciurile

A început Cupa Mondială din Rusia și, ca la fiecare patru ani, întreaga planetă e curioasă să vadă evoluția echipelor favorite în clsament. Noi îți spunem unde poți urmări online meciurile.

După cum probabil știi, Televiziunea Română deține drepturile de difuzare pentru Cupa Mondială. Primul meci, dintre echipa țării gazdă și echipa Arabiei Saudite, precum și ceremonia de deschidere au fost difuzate în direct pe TVR 1 și TVR HD. Computer Blog a făcut o listă cu alte medii în care să vezi meciurile.

Cupa Mondială pe TVR Plus cu meciurile comentate în română

Ca urmare, primul site unde poți urmări meciurile Cupei este TVRPlus.ro. Dacă nu te deranjează comentariile în limba română și alte aprecieri mai mult sau mai puțin legate de meciul în sine, atunci s-ar putea să-ți fie suficient.

Există o soluție și pentru dispozitivele mobile, tablete și telefoane cu Android. Există aplicația TVR+, dar s-ar putea să nu funcționeze mereu, așa că mai bine nu te-ai baza pe ea.

Cupa Mondială se vede și la UPC

Pentru clienții abonați la UPC, există Horizon Go, soluția online unde poți urmări în această perioadă și meciurile de la Cupa Mondială. UPC îți oferă acces și la aplicația mobilă, care include și postul TVR. Tehnic vorbind, chiar dacă ești la UPC, poți urmări online meciurile tot prin streamul TVR.

Site-uri străine unde poți vedea meciurile în engleză

Dacă vrei să urmărești partidelede fotbal ale Cupei în limba engleză, atunci ai două variante foarte utile: ITV și BBC. Comentariile din limba română care se suprapun celor di engleză nu sunt mereu de ajutor, așa că sigur ai prefera să le vizionezi pe cele autentice.

[readmore]

Kodi, cel mai stabil player video

Kodi are mai multe plug-in-uri cu streamuri live, iar acum de Campionatul Mondial vor fi cu siguranță multe cu meciuri. Kodi ar fi cel mai sabil player pentru stream-uri la ora actuală. Noi încă nu l-am testat, dar dacă vrei să vezi online meciurile și nu vrei să încerci soluțiile enumerate mai sus, îl poți încerca pe acesta.