Cum vezi versurile melodiei pe care o asculți în Apple Music

Cum vezi versurile melodiei pe care o asculți în Apple Music

Mulți dintre posesorii de iPhone sunt abonați la Apple Music. Asta nu înseamnă însă că știi cum vezi versurile la o melodie în platforma de streaming a gigantului american.

Nu am folosit Apple Music din momentul în care a apărut, dar am devenit foarte încântat de el, la doar câteva luni de la abonare. Partea interesantă este că, deși interfața mi se pare una dintre cele mai intuitive, descopăr în permanență funcții noi care mi-au scăpat la început. În această categorie intră posibilitatea de a vedea versurile la o melodie.

În 2018, s-ar putea să nu ți se mai întâmple foarte des să vrei să știi versurile la o piesă audio, dar reprezintă o particularitate drăguță, dacă tot te-ai abonat la serviciul Apple. În mod evident, majoritatea platformelor de streaming oferă o funcție similară, dar modul în care ajungi la ea, variază.

În opinia mea, cel mai util scenariu în care ți-ai putea dori să vezi repede versurile la o piesă este când te afli la o petrecere cu karaoke și sunt disponibile doar negativele în boxe, fără un TV pentru versuri. Atunci, scoți imediat telefonul și le poți citi fără probleme, după ce ai urmat câțiva pași simpli.

Indiferent dacă pornești o piesă de pe un album, o recomandare sau o listă de redare, aceea începe să se audă prin difuzoarele telefonului sau o boxă conectată. În cazul în care îți apare ca o bară discretă în partea de jos a ecranului, fă un tap pe ea.

Accesează meniul principal printr-un tap pe cele trei bulinuțe din dreapta jos. De aici, o poți șterge din librărie, poți să o adaugi într-o listă de redare, poți crea un post de ”radio” în jurul ei sau o poți partaja cu prietenii prin SMS, aplicații de chat sau rețele sociale. Ultima opțiune este marcată simplu Versuri sau Lyrics. Fă un tap pe ea și vei vedea versurile precum în captura de ecran de mai jos. Apasă pe Ok când le-ai terminat de parcurs.

Versuri Apple Music

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: