Cum stai pe YouTube fără nici un fel de distrageri și devii mai eficient

Cum stai pe YouTube fără nici un fel de distrageri și devii mai eficient

E foarte ușor să fii distras pe YouTube și să pierzi câteva ore, în loc de câteva minute vizionând o serie nelimitată de clipuri. Dacă îți dorești însă cu adevărat, poți să înveți cum stai pe YouTube fără distrageri.

În afară de Facebook, în opinia mea, YouTube este cel mai periculos viciu online cu care ne confruntăm în fiecare zi. Site-ul celor de la Google are o interfață din ce în ce mai încărcată și fiecare element de acolo este menit să-ți fure atenția, să genereze un click și să te facă să mai pierzi niște minute. Dacă vizionezi și câteva reclame în plus în acea perioadă, nu se supără nimeni.

Am deja câțiva ani de când evit cu entuziasm să mai dau click pe clipurile video de pe Facebook. Motivul nu are legătură cu faptul că nu le găsesc interesante, ci cu sugestiile pe care rețeaua de socializare ți le oferă după. Cu ajutorul unor algoritmi de inteligență artificială surprinzător de bine puși la punct, tinde să fie imposibil să nu dai click pe cel puțin încă un clip atunci când ai inițiat o sesiune de vizionare.

YouTube duce același mecanism la rang de artă. Deși ai dat click pe un link primit de la un prieten cu un clip pe care în mod autentific vroiai să-l vezi, când ai deschis pagina de YouTube, ești asaltat cu zeci de clipuri pe care nu vrei să le ratezi. Toate sunt recomandări pornind de la ce cauți pe internet, ce ai văzut în trecut sau care sunt canalele de YouTube la care ești abonat.

[readmore]

Dacă vrei să știi cum stai pe YouTube fără distrageri, răspunsul stă într-un site terț intitulat tube.quinzel.tech. Nu este asociat cu YouTube sau Google. Acesta are o interfață cât se poate de simplă. În partea de sus cauți clipul dorit și dedesubt îți sunt servite rezultate pe un fond alb, fără alte butoane adiționale.

Ține de tine să alegi ce vrei să redai, fără să-ți mai fie servite zeci de clipuri pe care abia aștepți să le vezi.

Cum stai pe YouTube fără distrageri și ești mai eficient

Citește și:
Etichete: