12 iun. 2018 | 12:17

Cum pui pe Facebook tot ce postezi pe Instagram, automat

VIDEO ACTUALITATE

Există o relație foarte strânsă între cele două platforme sociale ale lui Mark Zuckerberg, dar s-ar putea să nu știi cum pui pe Facebook tot ce postezi pe Instagram.

Dacă îți place la fel de mult Facebook și Instagram și ți-ai dori destul de mult să oglindești conținutul dintr-o parte în altă, este bine de știut că există o soluție. Din păcate, mecanismul la care vei apela implică doar partajarea fotografiilor și clipurilor de pe Instagram pe Facebook, nu și invers.

Am căutat în lung și în lat și pot garanta că este imposibil ca o postare de pe Facebook să ajungă automat în fluxul tău de postări de pe Instagram, iar limitarea se aplică în egală măsură la postări noi sau unele pe care le-ai efectuat în trecut.

Ți s-a întâmplat probabil de multe ori în trecut să vezi că o postare a unui prieten are după data și ora postării cuvântul Instagram. Motivul este că acea imagine a fost postată de către aplicația Instagram pe Facebook, nu manual de către prietenul tău. Pentru a face și tu la fel, pentru totdeauna, trebuie să urmezi câțiva pași simpli.

Este important de reținut că aceasta este o soluție permanentă și, după ce ai activat-o, nu mai trebuie să urmezi și alți pași pe viitor.

Dacă vrei să știi cum pui pe Facebook tot ce postezi pe Instagram, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să creezi o conexiune între cele două conturi. Intră pe Instagram și fă click pe profilul tău în dreapta jos.

Fă un tap pe roata dințată din dreapta sus și intră la Conturi asociate. De aici, te interesează Facebook. Fă un tap pe Facebook și autentifică-te cu numele de utilizator și parola ta.

La final, postează ceva pe Instagram ca și până acum. După ce ai selectat fotografia și un eventual filtru, pe pagina pe care ar trebui să tastezi descrierea și eventuale hashtag-uri, fă un tap în colțul din stânga jos pe Setări avansate. Bifează Distribuie postările pe Facebook.

Revino la meniul anterior și termină de efectuat postarea. La aproximativ două minute după acel moment, aceeași imaginea sau clip video va apărea în fluxul tău de pe Facebook.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele