Cum postezi pe Instagram sau InstaStory de pe laptop sau desktop

Cum postezi pe Instagram sau InstaStory de pe laptop sau desktop
17:15 14.06.2018

Spre deosebire de Facebook, Instagram nu este o rețea de socializare făcută să profiți la maxim de ea de pe laptop sau desktop. Cu un pic de răbdare, poți învăța însă cum postezi pe Instagram fotografii și clipuri noi de pe web.

Instagram este una dintre cele mai populare rețele de socializare de pe mapamond. Tot mai multe studii au confirmat că generația tânără migrează de pe Facebook către cealaltă platformă online importantă deținută de Mark Zuckerberg. Instagram este tot o companie din portofoliul Facebook, dar nu a fost nici pe departe subiectul unui număr apropiat de scandaluri în ultimii ani.

Instagram are însă o problemă majoră. Dacă te încântă ideea să postezi de pe Instagram cu laptopul în fața ochilor, vei fi uimit să afli că nu există o soluție nativă pentru acest scop. Nu poți urca poze sau clipuri de pe web pe Instagram și nici nu-ți poți atașa conținut adițional în InstaStory. În mod oficial, respectiva problemă va rămâne pentru totdeauna și reprezintă modul creatorilor platformei de a te forța să petreci o cantitate semnificativă de timp cu telefonul în mână.

Dacă folosești un browser modern, precum Google Chrome, era imposibil ca cineva să nu fi creat o extensie care să faciliteze urcarea de conținut pe Instagram. După câteva experimente mai mult sau mai puțin reușite, am găsit o extensie care funcționează surprinzător de simplu și eficient. Este intitulată Photo Uploader for Instagram.

În cazul în care vrei să știi cum postezi fotografii și clipuri noi pe Instagram de pe web, primul pas este să-ți instalezi extensia Photo Uploader for Instagram de la această adresă.  Imediat după, vei avea un buton cu sigla Instagram în bara de adresă. Mai important decât ăla este însă butonul în plus care îți apare pe Instagram.com când îți accesezi profilul din dreapta sus.

Cu un tap pe camera foto cu + în dreptul ei lângă setări, poți opta să postezi o imaginea nouă pe profilul tău de Instagram sau în Instagram Stories. Alegi varianta care te încântă, eventual decupezi poza, introduci o descriere opțională și apeși pe Next. După ce ai apăsat a doua oară pe Next, fotografia va fi publicată pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI