CS:GO e disponibil și gratuit, ca să te antrenezi cu boții

CS:GO e disponibil și gratuit, ca să te antrenezi cu boții

Counter-Strike: Global Offensive nu costă prea mult, dar dacă n-ai bani de el, poți să te bucuri oficial și de o variantă offline, bună pentru boți și nu numai.

Valve a lansat recent o variantă gratuită a lui Counter-Strike: Global Offensive, la începutul săptămânii trecute, odată cu cel mai recent update pentru joc. Astfel, în varianta gratuită a jocului vei putea să te joci împotriva boților. E un mod destul de bun să încerci titlul înainte să cheltui 15 dolari pe el, dacă nu îl prinzi la reducere.

Varianta gratuită de Counter-Strike: Global Offensive e disponibilă pentru Windows, Linux și Mac, iar posibilitatea e joc offline nu e singura pe care o ai. Cu ajutorul titlului poți să te uiți și la meciuri de CS:GO, cu ajutorul clientului de spectator din joc, GOTV. Acesta a fost introdus în joc în 2012 și a fost cunoscut inițial ca SourceTV.

Inițiativa nu e una deloc rea din partea celor de la Valve. Ba chiar ar putea fi un exemplu bun de urmat și de către alți dezvoltatori de jocuri multiplayer. Ai putea descărca o variantă gratuită a unui joc și să joci offline, cu boți, ca să vezi dacă titlul e pentru tine și dacă merită să investești în el.

Din păcate, epoca jocurilor demo a cam apus și a fost înlocuită de microtranzacții, jocuri neterminate pe care dai banii sub pretextul că sunt lansate în ”early access” și nu numai.

Noul Update pentru CS:GO aduce îmbunătățiri și variantei multiplayer de joc: interfața Panorama este cea standard acum, iar acesteia i-au fost aduse alte câteva îmbunătățiri pentru a fi fluentă și pe sistemele nu foarte puternice.

Jocul poate fi descărcat de aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: polygon.com