Fortnite te face milionar. Ce trebuie să faci ca să câștigi un premiu imens

Fortnite te face milionar. Ce trebuie să faci ca să câștigi un premiu imens

Următorul mare turneu de Fortnite o să fie și primul la care oricine ar putea participa și ar putea câștiga premii în bani.

Epic Games, creatorul jocului, a anunțat competiția “Winter Royale”, în cadrul căreia este pus la bătaie un premiu financiar de 1 milion de dolari.

Primul mare turneu de Fortnite a fost lansat în octombrie, dar marea diferența dintre acela și acesta este faptul că noua competiție este deschisă pentru toată lumea. Înainte, doar profesioniștii și streamerii populari de pe Twitch erau invitați, dar acum oricine poate participa, iar dacă te pricepi la Fortnite s-ar putea să câștigi și niște bani frumoși.

Competiția va fi împărțită în două faze: calificare și finalele. “Cei mai buni jucători de Fortnite din America de Nord și Europa vor fi verificați și jucătorii eligibili vor fi invitați să participe la finalele Winter Royale”, potrivit reprezentanților Epic.

La acest turneu pot participa oameni doar din America de Nord și Europa, însă Epic promite și alte competiții mai mici pentru jucătorii din alte regiuni ale globului.

Calificările vor avea loc pe 24-25 noiembrie, iar finalele vor începe pe 30 noiembrie în Europa și pe 11 decembrie în America de Nord. Practic, acestă competiție este un fel de test pentru Fortnite World Cup, competiție ce a fost anunțată la E3 2018 și ar avea loc cândva în 2019.

În cadrul acestei competiții premium financiar ar trebui să ajungă până la 100 de milioane de dolari.

Jocul are un prag mic de intrare și cei care sunt buni la jocuri FPS ar putea câștiga ceva bani cu Fortnite. Austin Etue, un jucător amator de Fortnite, a reușit să câștige o competiție Epic Games și astfel să încaseze 250.000 de dolari, la doar 19 ani.

Pe măsură ce popularitatea jocului crește și abilitatea celor de la Epic Games de a organiza turnee, tot mai mulți tineri ar putea câștiga bani jucându-se Fortnite.

Sursa: The Verge
Etichete: