16 iul. 2018 | 06:15

Cel mai ieftin telefon cu senzor de amprentă în ecran vine tot din China

ACTUALITATE
Cel mai ieftin telefon cu senzor de amprentă în ecran vine tot din China

Numeri pe degetele de la o mână terminalele care se pot mândri cu un cititor de amprente integrat în ecran, dar noul Leagoo S10 se va putea mândri în curând ca fiind cel mai ieftin dintre ele.

Conform unor postări pe Twitter de către Roland Quandt, un individ care a mai avut dreptate cu o serie de zvonuri în trecut, Leagoo S10 ar trebui să se lanseze în curând. Producătorul s-ar putea să-ți fie necunoscut, dar are o lungă experiență în realizarea de terminale accesibile pentru piața din China. Ca referință, până la această oră, nu a lansat nici un telefon mai scump de 300 de dolari.

Iminentul Leagoo S10 va fi primul smartphone al companiei cu un senzor de amprentă ascuns în spatele ecranului. Acest anunț vine la mai puțin de șase luni după ce Vivo X21 UD a intrat în istorie ca fiind primul aparat cu această tehnologie. Au mai urmat între timp Xiaomi Mi 8 Explorer și Meizu 16, toate de la companii chinezești.

Leagoo telefon senzor amprenta in ecran

Leagoo S10 va fi cel mai ieftin telefon cu această tehnologie și prima dovadă a faptului că un senzor de amprentă ascuns în ecran va deveni din ce în ce mai comun în viitorul apropiat. În rest, S10 este un smartphone construit în jurul unui panou Full HD+ cu diagonala de 6,21 inci și un breton în partea de sus. Raportul de aspect este de 19:9.

În funcție de buget, va putea fi achiziționat cu 6 sau 8 GB RAM și 64 sau 256GB de spațiu. În privința posibilităților de captură, va exista o variantă cu două camere de 20, respectiv 13 megapixeli și a doua cameră de 16, respectiv 8 megapixeli.

Doar versiunea de top va avea senzorul de amprentă în spatele ecranului. Partea de procesare va fi asigurată de un Snapdragon 710 sau un Helio P60/P70. Data de lansare pare să fie undeva în septembrie.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele