Cât costă noile telefoane Motorola Moto G6 în România

Cât costă noile telefoane Motorola Moto G6 în România

Noile Motorola Moto G6 au ajuns recent și în România, iar prețurile telefoanelor nu sunt de neglijat, mai ales dacă ești în căutarea unui raport bun calitate-preț.

Motorola Moto G6, alături de variantele Play și Plus, au intrat pe piața din România, iar asta te-ar putea interesa dacă ești în căutarea unui upgrade. Despre telefoane am scris pe larg aici, într-un review care acoperă toate cele trei modele. Telefoanele sunt destul de bune, mai ales pentru banii pe care îi vei plăti pentru fiecare dintre modele, iar asta ne spune ceva și despre piață în general. Pare că ajungem într-un punct în care un telefon ieftin nu mai este o bătaie de cap la scurt timp după prima folosire.

Motorola Moto G6 este primul dintre cele trei telefoane pe care îl voi menționa. Acesta are un ecran cu raport de aspect de 18:9 și diagonala de 5,7 inci, în vreme ce camera foto îți oferă un sistem dual, cu senzori de 12 + 5 megapixeli. Procesorul care stă la baza telefonului e un Snapdragon 450, asistat și de 3 GB de memorie RAM. Telefonul are prețul recomandat de 1.099 de lei, iar dacă ești curios, îl poți găsi AICI la eMAG.

Moto G6 Plus este fratele ceva mai mare al modelului anterior, cu un ecran de 5,9 inci, dar cu același raport de aspect. Camerele foto au un aranjament similar, cu senzori de 12 și 5 megapixeli. De data asta, însă, ai la dispoziție un procesor Snapdragon 630, dar și 4 GB de memorie RAM. Costă 1.399 de lei, ca preț recomandat, iar la eMAG e AICI.

Moto G6 Play este cel de-al treilea model de care ai putea fi interesat. Are ecran similar cu al lui G6, dar pe spate are o singură cameră foto, de 13 megapixeli. Procesorul e tot un Snapdragon 430, cu 3 GB de memorie RAM. Prețul recomandat e de 899 de lei, iar la eMAG e AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: