Căștile de gaming care-ți răcesc urechile în timp ce le porți

Căștile de gaming care-ți răcesc urechile în timp ce le porți

HP a anunțat căștile Omen Mindframe la finalul lui aprilie a acestui an, dar nu a precizat o dată de lansare sau cât vor costa. Acum, compania a lansat oficial căștile în cadrul Gamescom.

Elementul care face ca aceste căști să iasă în evidență este faptul că-ți pot răci urechile atunci când le porți. Astfel, urechile tale nu-ți vor mai transmira și nu vor mai deveni fierbinți când te jocu cu orele și, pe deasupra, este și cald în cameră. Poate sună ca o caracteristică ciudată, dar, dacă acestă funcție merge cum trebuie, atunci căștile ar putea avea succes.

Mie nu-mi place să port căști peste urechi pe timpul veri tocmai din acest motiv, mi se încălzesc urechile și cred că nu sunt singurul. HP Omen Mindframe ar putea rezolva acestă problemă datorită tehnologiei Frostcap, astfel fiecare cupă are un modul termoelectric care induce un efect de răcire la aplicarea unui curent electric.

Astfel aerul cald este împins afară, în timp ce urechile prins un aer rece.

Se pare că nivelul de răcire poate fi controlat cu ajutorul unui software, Omen Command Center, astfel poți alege cât de reci vrei să-ți fie urechile. Pe lângă acestă caracteristică, căștile dispun de un sunet surround 7.1, dar și iluminarea RGB specifică pentru produsele de gameri. DTS Headphone: X Surround Sound ar trebui să simuleze sunetul care ar ieși dintr-un sistem home cinema cu mai multe difuzoare.

De asemenea, HP Omen Mainframe are un buton pentru reglarea volumului direct pe căști și un microfon care poate fi trecut pe mute când este dat în sus. Căștile arată bine și sunt curios care este calitatea sunetului emis, dar și cât de eficientă este răcirea și dacă asta duce la încălzirea excesivă a exteriorului cupelor.

Căștile care-ți răcesc urechile ar trebui să fie disponibile începând din octombrie 2018 și dacă te-au convins atunci trebuie să dai 200 de dolari pe ele.

Citește și:
Etichete: