HP Omen 15 ar putea fi cel mai arătos laptop de gaming al anului

HP Omen 15 ar putea fi cel mai arătos laptop de gaming al anului

Ar fi păcat să-ți cumperi un laptop de gaming doar pentru modul în care arată, dar este de apreciat efortul din spatele arătosului HP Omen 15 anunțat de curând de către americani.

În ultimele luni, un număr mare de producători de portabile și-au anunțat sisteme de gaming cu un design atrăgător și compact. Acestea s-au datorat în egală măsură utilizării noilor procesoare de la Intel, cât și soluțiilor de procesare grafică de top de la NVIDIA. HP a intrat destul de târziu în horă, dar noul HP Omen 15 îți arată că întârzierea a fost cu motiv.

Cu un preț de pornire de 1000 de dolari, HP Omen 15 pare să fie destul de accesibil, dar vând în vedere opțiunile de upgrade contra-cost, ai toate șansele să sari un pic mai sus cu bugetul tău pentru gaming în deplasare. Complet diferit estetic față de modelul de anul trecut, noul Omen este mai subțire, are o margine infimă a ecranului, ar diferența de performanță este cu mult peste așteptări.

HP Omen 15 poate fi achiziționat cu un chipset grafic NVIDIA GTX 1070 Max-Q care ar trebui să facă față cu brio tuturor jocurilor de top pe care le-ai putea avea în minte. Nici versiunea standard cu un GTX 1050 nu ar trebui să te dezamăgească într-o sesiune de gaming Full HD, dar vei face mici compromisuri la capitolul detalii în anumite titluri. Cea mai performantă configurație are 2,4 kilograme, dar valoare respectivă scade până la 2,26Kg în cazul modelului cu GTX 1050.

Tot raportat la buget, HP Omen 5 este disponibil cu un panou Full HD sau 4K cu 60Hz. Opțional, poți sări până la Full HD cu 144Hz. Este prezent și suportul pentru NVIDIA G-Sync. Pe partea de procesare, toate versiunile vor fi livrate cu un procesor Intel Core de generația a opta, în variante quad-core și six-core. Sistemul de răcire a fost îmbunătățit pentru a face față componentelor mai performante. Ca bonus, noul Omen 15 include o tehnologie de streaming pentru jocuri ce-ți permite să muți o sesiune de gameplay pe un PC mai puțin performant din casă, în timp ce procesarea din spate este asigurată de laptop.hp omen 15 2018

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: