Burnout Paradise revine pe console într-o variantă remasterizată

Burnout Paradise revine pe console într-o variantă remasterizată

Dacă ți-a plăcut originalul Burnout Paradise, sigur te vei bucura să afli că jocul va fi lansa curând și într-o variantă remasterizată.

Burnout Paradise a fost un titlu destul de accesibil pentru fanii seriei, mai ales pentru că nu a fost limitat doar la console, fiind oferit și într-o variantă de PC. Cu toate că a fost și criticat, în mare parte jocul a fost destul de bine primit, oferind un univers open world pe care să îl explorezi și pe care, ocazional, să îl distrugi atunci când nu ești prins cu vreo cursă.

Dacă te-ai distrat cu primul Burnout Paradise, atunci vei vrea să joci și varianta remasterizată a jocului. Va avea o serie de elemente noi, dincolo de grafica mult superioară primului titlu. Inițial confirmat pentru Sony Playstation 4, jocul va fi disponibil și pentru Xbox One. Având în vedere că vorbim de console de ultimă generație, ne putem aștepta la îmbunătățiri semnificative la nivelul graficii.

Din păcate, nu sunt informații cu privire la relansarea titlului și pentru calculatoare, ceea ce e o veste destul de proastă pentru fanii originalului. Totuși, dacă ne uităm înapoi în trecut, ne amintim că varianta pentru PC s-a lansat la câteva luni după lansarea titlului pe console, așa că speranța moare ultima.

[readmore]

Noul joc va rula la rezoluție 4K și la 60 de cadre de secundă pe PS4, astfel că vei avea parte de o experiență grafică de top. Dincolo de asta, dacă ți-era dor de mașini precum Hunter Cavalry, Jansen X12 sau Carson Fastback, acum vei avea ocazia să le conduci și să le distrugi din nou. Mai e mai puțin de o lună până la lansare, așa că nu mai avem foarte mult de așteptat până ce ne vom putea bucura de noul joc din legendara serie Burnout. Așa mai trăiești puțin din adolescență.

Citește și: