Black Panther este disponibil gratuit pe YouTube, printr-un serial de animație

Black Panther este unul dintre cele mai îndrăgite filme create vreodată pentru Universul Cinematografic Marvel, iar povestea super eroului este acum disponibilă într-un serial de animație.

Foarte mulți oameni s-au grăbit să ajungă în cinematografe pentru a vedea Black Panther. Primul film din MCU creat în jurul unor personaje principale de culoare a generat încasări astronomice pentru producători. Aflat deja de patru săptămâni pe prima poziție din box office, filmul se apropie destul de tare de performanța financiară a blockbuster-ului Avatar.

Dacă nu te-a convins încă nimeni să-l vezi, a fost creat un serial de animație în acest scop. Primul episod îl poți vedea mai sus, dar mai sunt alte câteva disponibile pe acest canal de YouTube. La ora actuală, sunt șase episoade în total, dar nu este exclus ca lista să se extindă în următoarele săptămâni și luni.

Fiecare episod are 20 de minute, pentru ca în final să ajungi să ai acces la un total de aproximativ două ore de conținut absolut grauit. Numele complet al show-ului este Marvel Knights Animation – Black Panther. După cum era de așteptat, animația se apropie un pic mai mult de poveștile din benzile desenate originale, o particularitatea care s-ar putea să fascineze fanii adevărați ai personajului principal.

Este important de reținut că serialul de animație Black Panther nu a fost creat special pentru a ajunge pe YouTube. În schimb, producția sa s-a desfășurat în 2011 și tot atunci a putut fi vizionat de fanii universului cinematografi Marvel. Deși distribuția nu este asigurată de aceiași actori din filmul care face acum ”ravagii” în cinematografe, există câțiva actori de renume în spatele fețelor animate. Djimon Hounsou joacă rolul lui T’Challa, în timp ce Kerry Washington joacă rolul principal feminin. Bătrânul Stan Lee asigură vocea generalului Wallace. Cei de la iO9 au fost primii care au observat prezența serialului pe YouTube.

Alexandru Puiu
08:20 20.03.2018
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video