Sezonul cinci din Black Mirror l-ai putea primi mai devreme decât te aștepți

Sezonul cinci din Black Mirror l-ai putea primi mai devreme decât te aștepți

Știam că un nou sezon din Black Mirror este în lucru, însă nu avem o dată de lansare pentru următoarele episoade, însă le-ai putea vedea mai devreme decât crezi.

Potrivit unor informații scurse pe contul Netflix de Twitter se pare că noul sezon din Black Mirror s-ar lansa chiar anul acesta, la puțin timp după Crăciun, pe 28 decembrie.

Serialul Black Mirror a fost preluat de Netflix în 2016, iar cel mai recent sezon a fost difuzat pe serviciul de streaming pe 29 decembrie 2017, deci este foarte probabil ca informația scursă pe internet să fie adevărată.

Potrivit unui raport al Bloomberg din luna octombrie, Charlie Brooker, creatorul serialului, vrea să facă un episod în care chiar tu, spectatorul, îți alegi finalul favorit.

Ideea unui astfel de episod nu e tocmai nouă; până acum, însă, Netflix a experimentat cu povești pentru copii, în care aceștia puteau alege parcursul aventurilor. Filmele interactive pentru adulți sunt o nișă extrem de mică. Cu toate acestea, serialul Mosaic a dovedit că publicul care a crescut cu jocuri video cu povești complexe poate fi numai bun pentru un serial interactiv.

Se pare că astfel de episoade interactive nu ar fi rezumate doar pentru Black Mirror, ci Netflix lucrează la mai multe proiecte interactive, iar unele ar fi chiar adaptări video ale unor jocuri.

În luna noiembrie, Brooker a dezmințit zvonurile cum că în două episoade din sezonul 5 ar revizita lumile din episoadele „White Bear” și „San Junipero”, unele dintre cele mai populare episoade ale seriei.

Black Mirror este unul dintre cele mai cele mai bune seriale SF create vreodată, iar calitatea sezoanelor a rămas surprinzător de ridicată, iar așteptările sunt mari pentru fiecare episod. Așadar, dacă informația este reală atunci vom putea devora cele câteva episoade din acest nou sezon înainte ca anul acestă să se încheie și să începem noul an cu un pesimism necesar.

Citește și:
Etichete: