Battlefield V vine cu o veste proastă pentru fanii seriei

Battlefield V vine cu o veste proastă pentru fanii seriei

În cazul în care sperai să pui mâna pe Battlefield V să te arunci la o sesiune intensă de battle royale, vei fi dezamăgit. Dezvoltatorul a anunțat că respectiva funcție va fi disponibilă doar la primăvară.

Se întâmplă din ce în ce mai des în industria creatorilor de jocuri video. Cineva încearcă să respecte un termen de lansare pentru un titlu, iar jocul ajunge în piață chiar și dacă nu este gata. Uneori, problema respectivă se reflectă în descărcarea unei actualizări de proporții semnificative în prima zi după lansare.

În alte cazuri, te trezești că o componentă de gameplay pe care ți-ai dorit-o teribil va fi introdusă la o dată ulterioară, pe sistemul ”vă sunăm noi”. Din păcate, exact asta s-a întâmplat cu partea de battle royale din Battlefield V. Aceea nu va fi disponibilă decât în primăvara lui 2019, o perioadă foarte abstractă, având în vedere că vorbim de trei luni care încep din martie.

Cei de la EA DICE s-au lăudat intens cu efortul lor de a oferi o experiență memorabilă de tip battle royale în ultimele luni. Din păcate, va fi ultimul lucru pe care vei pune mâna. Intitulat Firestorm, modul respectiv de joc va fi inclus în capitolul Trial by Fire ce va fi lansat începând cu luna martie 2019. Nu se știe dacă va fi vorba de un set de actualizări lansate la distanță una de altă sau vom vorbi un update masiv.

Cei de la EA au publicat un program al lansărilor legate de Battlefield V și, dacă îl parcurgi cu atenție, nu este foarte clar pe ce vei pune mâna când vei cumpăra jocul, începând cu 20 noiembrie 2018, pentru PC, PS4 și Xbox One. O versiune simplificată a întregului proiect poate fi analizată în imaginea de mai jos.

Prima parte intitulată Overture se va desfășura între decembrie și ianuarie, deși nu este foarte clar ce înseamnă asta. Va include accesul la un poligon de tragere, o campanie single player intitulată The Last Tiger, lupte cu tancuri în Belgia și opțiuni de personalizare ale vehicolelor. A doua fază se va intitula Lightning Strikes și va avea loc între ianuarie și martie.

bfv-tides-of-war-roadmap-1920.jpg.adapt.crop16x9.1455w