Noul trailer Battlefield V îți arată povestea campaniei single player

Piața shooterelor cu buget mare este împărțită între Call of Duty și Battlefield. Când vine vorba de cea mai recentă iterație, în timp ce Black Ops 4 pune accent exclusiv pe partea de multiplayer, Battlefield V nu a uitat de cei care vor să parcurgă o poveste singuri.

Seria Call of Duty a fost recunoscută de-a lungul anilor pentru campania single-player desprinsă parcă dintr-un film cu buget mare. A ajutat și includerea unor actori de renume în distribuție. Foarte mulți din industrie au fost însă uimiți în momentul în care cei de la Activision au decis să renunțe la campania single player.

În schimb, Battlefield V va include o campanie single player spectaculoasă, desfășurată în Al Doilea Război Mondial. Tocmai pentru că această particularitate va reprezenta detaliul care va face diferența între francize în 2018, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că EA începe să promoveze intens respectiva parte a ecuației, înainte de lansare.

Mai sus poate fi văzut primul trailer pentru campania single player a iminentului Battlefield V. Clipul are aproximativ două minute, dar incude suficient de multe secvențe care să te convingă de efortul financiar din spate al producătorilor. În mod real, pare un film de la Hollywood.

Până și descrierea clipului face o treabă foarte bună în a te introduce în atmosfera jocului. ”Descoperă povește nespuse din Al Doilea Război Mondial cu Poveștile de Război single player din Battlefield V. În Nordlys, reizstă în fața ocupației germane din Norvegia, sabotează în spatele liniilor inamice din piele unui soldar britanic improbabil în Sub Niciun Steag, luptă pentru o casă pe care nu ai văzut-o niciodată în Tirailleur și în Ultimul Tigru (disponibilă în decembrie), alătură-te unui grup de Tigri în timp ce pun în balanță motivele pentru care se luptă.”

Jocul ar fi trebuit să se lanseze pe 19 octombrie, dar a fost amânat până pe 20 noimebrie. Nu este exclus nici ca lansarea Call of Duty Black Ops 4 pe 12 octombrie să nu fi reprezentat motivul pentru care Battlefield V întârzie. Poate cei de la EA nu au vrut să fie aruncate pe piață două titluri cu buget mare la distanță de câteva zile.