Bad Boys 3 devine realitate, după 15 ani de așteptare

Bad Boys 3 devine realitate, după 15 ani de așteptare

Bad Boys 3, următorul film din seria ”băieților răi” Will Smith și Martin Lawrence, este confirmat chiar de către cei doi actori.

Bad Boys și Bad Boys 2 au reușit să fie comedii de acțiune destul de bune, poate nu prin prisma părerilor criticilor, dar din punctul de vedere al publicului. Filmele încă se difuzează periodic și pe la noi și reușesc să facă audiență.

Au trecut 15 ani de la apariția celui de-al doilea film din serie, iar ideea de Bad Boys 3 a rămas învăluită în mister de-a lungul timpului. Au fost o mulțime de piedici în timpul producției, iar filmul ar fi trebuit să apară în februarie 2017. A tot fost amânat și, la un moment dat, a fost dat uitării pentru că prea multe amânări sugerează că un proiect va ajunge să fie tras pe linie moartă.

Totuși, dacă ești fan al seriei, ai de ce să te bucuri, deoarece Will Smith a confirmat personal că Bad Boys 3 va fi lansat în viitor. Acesta a postat pe Instagram un scurt clip în care apare alături de Martin Lawrence și în care anunță apariția filmului. În descrierea postării reiterează încă o dată asta: ”a durat fooooarte mult, dar acum e aici! Băieți răi pe viață! Ne-am întors!”

 

View this post on Instagram

 

It’s been a LOOOONG time Coming. But now it’s Here! @BadBoys For Life ? We back!! @martinlawrence

A post shared by Will Smith (@willsmith) on

În luna mai, Sony Pictures arunca o nouă informație despre data lansării filmului, care ar fi trebuit să apară în 2020, doar că atunci nu existau și alte detalii. Știm că noul film se va numi ”Bad Boys For Life”, cel puțin asta e impresia pe care o lasă postările celor doi actori principali.

Michael Bay nu va mai fi regizor pentru al treilea film, iar în locul său ar urma să vină El Arbi și Bilal Fallah. Producătorul va fi tot Jerry Bruckheimer.

Citește și:
Sursa: gamespot.com
Etichete: