26 iul. 2018 | 11:25

Asphalt 9: Legends, lansat oficial: de ce ai nevoie de telefon bun

VIDEO ACTUALITATE

Seria Asphalt are o lungă istorie pe mobile, iar cea mai nouă iterație are mari șanse să te lase cu gura căscată, indiferent dacă o testezi pe Android sau iPhone.

Dacă ți-ai dorit vreodată să te joci pe telefon, este foarte probabil să-ți fi instalat la un moment dat o versiune de Asphalt. Jocurile cu mașini ale celor de la Gameloft au fost foarte arătoase de la primele iterații, iar cea mai recentă versiune te va impresiona enorm, în cazul în care telefonul tău este suficient de performant.

În proporție covârșitoare, jocurile de mobile arată exact la fel indiferent de gadgetul pe care le testezi. În ultimul an însă, am văzut mai multe titluri care oferă o experiență radical diferită în funcție de cât de rapid îți este terminalul din dotare. Se pare că același principiu va fi valabil și în cazul Asphalt 9: Legends.

Cu alte cuvinte, dacă vrei să vezi de ce este capabil nouă tău smartphone, cel mai recent Asphalt are mari șanse să fie benchmark-ul suprem, cel puțin pentru o perioadă.

După o lungă perioadă de teste, Asphalt 9 s-a lansat în versiune finală pentru cu o zi înainte de data la care era planificat.

În teorie, ar fi trebui să ajungă la utilizatori astăzi, pe 26 iulie 2018. În schimb, s-a lansat la finele zilei de 25 iulie. Dacă ai un terminal compatibil, ar trebui să-l poți instala din App Store sau Google Play.

La fel ca toate celelalte jocuri din serie, Asphalt 9: Legends este gratuit, dar va genera profituri foarte generoase pentru Gameloft datorită mecanismului de achiziții in-app. Ține doar de tine dacă vei reuși să te abții să investești bani reali în joc.

Ca noutăți, pe lângă îmbunătățirile pe partea de grafică, jocul include aproximativ 50 de vehicule noi licențiate, noi locații și curse ce merită explorate. În plus, te poți juca cu până la șapte prieteni în competiții online. Eventual, poți crea cluburi. Asphalt 9 se reflectă într-un download de aproximativ 1,5 GB atât pentru iOS, cât și pentru Android.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele