Asphalt 8 te invită să dai ture cu mașina prin Transilvania

Asphalt 8 te invită să dai ture cu mașina prin Transilvania

Asphalt 8 îți aduce un nou traseu pe care să te distrezi, chiar în inima Transilvaniei, așa că dacă ai de gând să dai o tură cu mașina, acum poți s-o faci în România.

Asphalt 8 e unul dintre jocurile populare de curse cu mașini lansate sub licența Gameloft. Probabil te-ai jucat și tu cel puțin unul dintre aceste titluri, de-a lungul timpului, pe un dispozitiv mobil.

În ultimii ani, jocurile din seria Asphalt au devenit din ce în ce mai realiste din punct de vedere al graficii. Astfel, au devenit o adevărată plăcere în ceea ce privește experiența pe care o ai în timpul jocului. Mașinile arată foarte bine și sunt destul de multe, așa că ai de unde alege dacă vrei să ai un garaj cât mai impresionant.

Jocurile au și trasee interesante, inspirate uneori din realitate. Sigur, și tu ai așteptat până acum să vezi România inclusă în mai multe jocuri, mai ales când vine vorba de cele de curse. Iată că Asphalt 8 face o astfel de mișcare și introduce traseul Transilvania în joc.

În trailerul din articol poți vedea un preview al acestei noi arene de joc. Vei vedea, cu siguranță, peisaje care îți amintesc de Transilvania. Cel mai reprezentativ dintre elementele pe care le vei vedea este Castelul Corvinilor.

Asphalt 8 a debutat în 2013 pentru dispozitivele mobile, iar de atunci și până acum a reușit să se mențină în topuri. Unul dintre motive este, cu siguranță, faptul că jocul primește update-uri chiar și la cinci ani după lansarea inițială. Vestea e și mai bună dacă iei în calcul vă vorbim despre un titlu de telefoane.

Poți descărca Asphalt 8 de aici pentru Android, de aici pentru iOS și de aici pentru Windows.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: