Kill la Kill devine joc video. Pe ce platforme debutează celebrul anime

Kill la Kill devine joc video. Pe ce platforme debutează celebrul anime

Te-ai uitat vreodată la Kill la Kill și te-ai gândit cât de tare ar fi dacă ar fi transformat într-un joc video? Ei bine, dorința ți se va îndeplini și nici nu va trebui să aștepți mult.

Celebrul anime Kill la Kill va fi transformat într-un joc de lupte pentru PC și PS4 și va fi lansat cândva în 2019. Jocul va fi unul de lupte, asemănător cu jocurile Naruto: Ultimate Ninja Storm. Anunțul a fost făcut în cadrul Anime Expo 2018 și a fost lansat și un trailer unde vedem două dintre protagonistele desenului animat luptându-se.

Kill la Kill a fost un serial anime cu multă acțiune și cu accente de comedie care a început în 2013, și spunea povestea aventurilor lui Ryuko Matoi, o adolescentă aflată în căutarea ucigașului tatălui său. Serialul era recunoscut pentru scenele de luptă extrem de detaliate și exagerate, dar și pentru personajele feminine îmbrăcate extrem de sumar.

Jocul va fi dezvoltat de studioul japonez APlus, iar asta s-ar putea să nu fie o veste prea bună pentru fanii anime-ului deoarece ultimul joc realizat de APlus, Little Witch Academia: Chamber of Time, nu a fost foarte bine primit de critici și fani.

Povestea jocului este redactată de către Kazuki Nakashima, cel care a scris scenariul desenului animat, și el promite fanilor că jocul se va simți ca o extensie a serialului.”Nu este o continuare a serialului, dar nici un anime nou, ci o analiză mai proundă a poveștii”

Kill la Kill the Game: IF se va lansa cândva în 2019 și va fi disponibil pe PC și PlayStation 4, dar prima apariție publică va avea loc la turneu de jocuri de lupte Evo 2018 în august 2018.

Publisherul jocului este Arc Systems Works, responsabil pentru jocul video Dragon Ball FighterZ. Jocul de lupte Dragon Ball a fost un succes, dar rămâne de văzut dacă și noul joc video Kill la Kill va avea parte de același succes.

Citește și:
Sursa: PC Gamer
Etichete: