Înainte de Android, Fortnite ar putea fi lansat pentru consola Nintendo

Înainte de Android, Fortnite ar putea fi lansat pentru consola Nintendo

Fortnite e disponibil, deocamdată, doar pe iOS. Compania Epic Games a promis că vine și pe Android, dar în curând. Până atunci, ar putea fi lansat pe consolă Switch.

Vara asta va fi caniculară și pentru că Fortnite ar trebui să fie lansat pe Android. Deja extrem de popular pe iOS, odată cu lansarea Android va exploda și are toate șansele să eclipseze PUBG. Totuși, încă nu-i o dată exactă. Te poți înscrie pe site ca să afli dacă telefonul tău va fi compatibil.

Până vine pe Android, Fortnite e pregătit pentru Nintendo Switch, cea mai cool consolă a momentului. Bine, nici nu poate fi comparată cu Xbox One sau Sony PlayStation, dar a adus un nou nivel pentru gaming.

Conform primelor detalii, Fortnite pe Nintendo Switch va fi anunțat oficial la evenimentul E3 din Los Angeles. PLAYTECH va fi acolo și dacă prindem jocul îți zicem cât de bine se descurcă pe consolă.

Pe iOS, așa cum va fi cazul și pe Android, Fortnite poate fi controlată prin controale digitale. Switch are însă și controale fizice, așa că rămâne de văzut ce implementare a făcut Epic Games. Cel mai probabil te vei putea deplasa cu joystick-ul și pe ecran să ai butoane suplimentare.

Până când ajunge pe Nintendo Switch sau pe Android, poți să joci Fortnite pe iOS, PC sau consolele de la Sony și Microsoft. Ultimele vești de la Epic Games cuprindeau și câteva noutăți pe care le-au adus jocului.

În primul rând, e inclus un HUD personalizat. Ca urmare a cererii jucătorilor de a li se oferi posibilitatea de personalizare a HUD-ului, dezvoltatorii au făcut acest lucru. Nu-ți mai rămâne decât să-l încerci, în cazul în care n-ai făcut-o deja. Apoi, ai voice chat cu prietenii. De asemenea, au fost introduse și niște butoane care-ți permit să pui mute sau să nu te faci tu auzit.

Sursa: The Verge