Allview lansează V3 Viper. Cât costă noul telefon cu ecran 18:9

Allview lansează V3 Viper. Cât costă noul telefon cu ecran 18:9

Allview V3 Viper este cel mai nou telefon care intră în oferta companiei brașovene, având un preț bun și specificații promițătoare.

Allview V3 Viper reprezintă cea mai nouă adiție din portofoliul companiei românești, iar smartphone-ul aduce o serie de noutăți importante față de predecesor. La prima vedere, vei observa că ai de-a face cu un telefon mai îngust și mai ușor de manevrat. Smartphone-ul vine cu spatele ușor curbat, într-o manieră ergonomică.

Probabil cel mai important aspect legat de telefon este ecranul cu raport de aspect 18:9 și cu diagonala de 5,5 inci. Din păcate, rezoluția este doar HD+, de 1.440 x 720 pixeli.

Odată cu lansarea lui V3 Viper, Allview se laudă astfel și cu al treilea telefon din gamă care vine dotat cu sistemul cu inteligență artificială AVI.

Camera foto frontală a lui Allview V3 Viper are senzorul de 13 megapixeli și are și bliț, fiind capabilă de a înfrumuseța chipuri chiar și în timpul filmărilor. De asemenea, dacă ai prea mulți prieteni la poza de grup, poți face un selfie de grup, creat din trei fotografii făcute succesiv.

Și camera principală a smartphone-ului vine cu un senzor de 13 megapixeli; aceasta îți pune la dispoziție fast zoom și aceeași funcție de înfrumusețare în videoclipuri.

Telefonul vine cu cea mai nouă variantă a sistemului de operare Android, varianta Oreo. Smartphone-ul este dual SIM, iar pe lângă asta, e primul Allview care îți permite să folosești funcția Dual WhatsApp.

Beneficiezi de 3 GB de memorie RAM și de 32 GB de spațiu de stocare, la care poți adăugca un card micro SD. Bateria are capacitatea de 3.000 mAh.

Telefonul este disponibil la precomandă în magazinul Allview, la prețul de 899 de lei.