Acer Predator Helios 500 este un laptop de gaming monstru cu procesor i9

Acer Predator Helios 500 este un laptop de gaming monstru cu procesor i9

Seria Acer Predator a devenit sinonimă cu sesiuni de gaming de calitate în deplasare, iar noul Helios 500 continuă acest trend.

În cadrul unui eveniment desfășurat în Statele Unite, cei de la Acer au dezvăluit noua lor serie de sisteme pentru gaming. Noua gamă include atât desktopuri, cât și notebook-uri mai mult sau mai puțin portabile. Cel mai interesant dintre ele este însă Acer Predator Helios 500. ”Micuțul” de 17,3 inci în diagonală are mari șanse să fie cel mai rapid notebook la ora actuală.

Predator Helios 500 este construit în jurul unui procesor Intel Core i9 overclockabil. În funcție de buget, acesta poate conlucra cu o memorie Intel Optane pe PCIe de mare viteză. Chipsetul grafic inclus în ecuație, NVIDIA GeForce GTX 1070 este de asemenea overclockabil. Versiunea standard a sistemului este livrată cu un panou Full HD 1080p de 144 Hz. Dacă vrei, poți opta pentru un panou Ultra HD 4K. Cantitatea maximă de memorie RAM cu care se livrează acest monstru este de 64GB, în timp ce pe partea de stocare, poți opta pentru un hard disk tradițional de 2TB sau un un SSD de până la 1TB. Prețul de pornire pentru noul Acer Predator Helios 500 este de 2000 de dolari.

O versiune semnificativ mai portabilă a aceluiași Acer Predator este Helios 300. Aceasta va fi disponibilă într-un finisaj alb/auriu cu un panou de 144Hz. La interior, în funcție de suma pe care ți-ai propus să o investești, îl poți cumpăra cu un Core i7 de ultimă generație, un GeForce GTX 1060 și un SSD de până la 512GB. Un hard disk tradițional de 2TB reprezintă de asemenea o opțiune. Acest model nu are momentan o dată de lansare sau un preț estimat.

Având în vedere puterea semnificativă de calcul pe care o regăsești într-un notebook precum noile Acer Predator, argumentele pentru achiziția unui desktop tradițional nu par să mai fie foarte multe.

Etichete: