ZTE Axon M ar putea fi primul telefon pliabil de pe piață

ZTE Axon M ar putea fi primul telefon pliabil de pe piață

Ideea unui telefon pliabil nu este tocmai nouă, dar producătorii n-au reușit să creeze un asemenea smartphone până acum.

Piața smartphone-urilor duce lipsă de inovații majore în ultima vreme, dar asta nu înseamnă că toți producătorii sunt dispuși să țină capul la cutie. Astfel, ZTE ar putea aduce noua schimbare majoră de pe piață.

Cei de la androidauthority.com au obținut informații exclusive despre apariția unui telefon pliabil cu două ecrane. ZTE Axon M este cunoscut sub numele de cod Axon Multy și ar putea fi dezvăluit publicului pe 17 octombrie.

zte axon m telefon pliabil

Noul smartphone vine cu două ecrane Full HD, care se pot desfășura pentru a crea un display de 6,8 inci, cu diagonala de 2.160 x 1.080 pixeli. Atunci când este pliat, telefonul funcționează ca un smartphone obișnuit, având un profil destul de subțire.

ZTE Axon M ar putea marca momentul în care smartphone-urile devin adevărate soluții în defavoarea calculatoarelor sau laptop-urilor. Multitasking-ul încă nu a ajuns la un nivel ideal pe telefoane, dar cu un astfel de telefon pliabil, lucrurile s-ar putea schimba.

zte axon m telefon pliabil

Pe măsură ce telefoanele cu ecrane mari au devenit populare, tabletele cu display-uri mici au început să devină irelevante, iar Axon M ar putea crea o punte necesară între tablete și smartphone-uri, oferind două ecrane în loc de unul. Cele două ecrane ar putea afișa, în total, patru aplicații în același timp, oferindu-ți posibilitatea de productivitate sporită.

Cei de la ZTE au anunțat un eveniment de presă luna viitoare, în New York, iar Axon M ar putea fi vedeta prezentării. LG V30, Galaxy Note 8 și iPhone X vin cu inovații pentru finalul de an, însă ZTE are șanse să aducă ceva mult mai intrigant pe piață.

Citește și: