Windows 10 va deveni mai bun pentru gameri prin Game Mode

Windows 10 va deveni mai bun pentru gameri prin Game Mode

Windows 10 este un sistem de operare foarte bine finisat, dar în 2017 se pare că va deveni mult mai bun pentru gameri prin intermediul Creators Update.

Din momentul în care au anunțat că Windows 10 ar putea fi ultima versiune de Windows, a devenit clar că modificările majore vor fi introduse doar prin actualizări aduse acestuia. Dintr-un punct de vedere, aceste update-uri importante țin locul service pack-urilor cu care ne-am obișnuit de mai bine de un deceniu.

Următoarea actualizare importantă pentru Windows 10 va fi intitulată Creators Update și va fi lansată în luna martie a acestui an. În ultimele săptămâni au ajuns online tot mai multe informații despre respectivul update și se pare că va include o serie funcții utile. Printre ele se va număra și Game Mode. Acesta va fi un mod de funcționare al sistemului pe care îl puteți activa printr-un singur buton. Odată activat, jocurile ar trebuie să se miște un pic mai bine și să poată profita într-un mod mai eficient de resursele voastre hardware.

În mare parte, nu știe nimeni exact cum se va diferenția Game Mode de actualul Performance Mode, dar s-ar putea să aflăm răspunsul la această întrebare pe parcursul acestei săptămâni. Până duminică, cei care sunt înscriși în programul Windows Insider vor beneficia de un nou beta al Creators Update ce va include și funcția Game Mode detaliată mai sus.

Merită reținut că noul update va ajuta în egală măsură jocurile clasice de Windows în format Win32, cât și cele moderne din Windows Store în format UWP. În mare parte, indiferent de unde vă luați jocurile, acestea ar trebui să se miște un pic mai bine. Mai multe detalii despre schimbările pe partea de gaming la care vă puteți aștepta în următoarele luni atât pe Xbox One, cât și pe Windows au fost detaliate pe blogul oficial Xbox de către Mike Ybarra, directorul responsabil de Ingineria Platformei pentru Xbox.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: