10 ian. 2017 | 07:58

Windows 10 Creators Update va include noi funcții utile

ACTUALITATE
Windows 10 Creators Update va include noi funcții utile

Mai sunt câteva luni până la lansarea Windows 10 Creators Update, iar iminentul update pare să fie unul foarte util pentru utilizatori.

Participanții la programul Windows Insider Preview au avut ocazia, de câteva zile, să experimenteze cea mai nouă versiune de Windows 10 Creators Update. Disponibil momentan în beta, noul update pare să includă multe îmbunătățiri utile care vor încânta cu siguranță amatorii de sisteme de operare Microsoft. În definitiv, este de apreciat efortul gigantului din Redmond de a descoperi și incorpora funcții pe care le vom folosi în fiecare zi.

Majoritatea schimbărilor pe care le vom experimenta începând cu luna martie în Windows 10 se împart în două categorii. În privința elementelor care țin de experiența online, Microsoft Edge va include preview-uri la tab-urile deschise în browser. Funcția este similară cu cea introdusă în Opera în urmă cu ceva timp și vă ajută să nu mai deschideți fiecare tab în parte pentru a ajunge la informația de care aveți nevoie. Lupta împotriva Flash continuă, iar Microsoft va bloca implicit automat orice tip de conținut Flash. Pentru a-l reda, veți fi nevoiți să faceți click pe el.

La nivelul întregului sistem de operare, va exista o funcție menită să scadă nivelul de lumină albastră emis de ecran. Eliminând culorile reci seara și în condițiile de lumină scăzută, veți putea să adormiți mai ușor după ce ați stat la computer. De acum înainte, veți putea organiza tile-urile din meniul de Start în directoare. Această funcție ar trebui să le fie cunoscută utilizatorilor de Windows Phone și se reflectă în mai mult spațiu pentru programele cu care interacționați cel mai des. Pe partea de partajare online de conținut, veți avea mult mai multe opțiuni prin care creațiile voastre din diverse programe pot ajunge pe Facebook, Twitter, YouTube și nu numai. Suportul pentru ecrane cu rezoluție foarte mare va fi îmbunătățit, iar Cortana va încerca să vă convingă și mai mult că vă faceți viața mai ușoară.

windows-10-creators-update-features-640x471

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele