Windows 10 Creators Update are o dată oficială de lansare

După o lungă perioadă în care s-a aflat în beta, Windows 10 Creators Update va ajunge la utilizatorii de Windows 10 în doar câteva zile.

Ca utilizator de PC, este foarte posibil să folosești Windows 10. Cel mai recent sistem de operare al Microsoft este foarte bine pus la punct și beneficiază de actualizări constante. Acest detaliu este foarte important, deoarece dovedește interesul companiei americane pentru satisfacerea pretențiilor utilizatorilor.

Următoarea versiune importantă de Windows este intitulată Windows 10 Creators Update și va fi lansată în mod oficial pe 11 aprilie, în aproximativ două săptămâni. Pe lângă o serie stufoasă de particularități de securitate și vulnerabilități ce vor fi remediate, actualizarea include mai multe funcții noi pe care s-ar putea să vi le fi dorit. Multe dintre ele sunt detaliate într-o postare pe blogul companiei.

,,Creators Update este creat pentru a trezi și facilita creativitatea, oferind tuturor acces la 3D și realitatea mixtă, facilitând decizia fiecărui gamer de a deveni broadcaster. Dincolo de creativitate, aduce funcții noi în Microsoft Edge, abilități sporite de securitate, unelte de intimitate și multe altele.” Astfel este descris în doar câteva cuvinte Windows 10 Creators Update pe site-ul Microsoft.

După cum s-a întâmplat de altfel și cu Windows 10 Anniversary Update, procesul de propagare al noului Windows 10 Creators Update se va desfășura în etape. S-ar putea să dureze chiar și câteva luni până când va ajunge la toată lumea. Dacă nu era evident, această actualizare este oferită gratuit tuturor celor care folosesc Windows 10, pe desktopuri, laptopuri și dispozitive mobile.

Complet nou în Windows 10 Creators Update va fi Paint 3D. Noua aplicație de creativitate va include un pas radical în față în comparație cu bătrânul Paint ce nu a mai fost reinventat de câteva decenii. În final, oricine poate crea conținut 3D, indiferent de vârstă, iar asta este cel mai important. Game Mode în Windows 10 va facilita dedicarea unui număr semnificativ de resurse hardware jocurilor video pentru ca acestea să se miște mai lin. Microsoft Edge se va apropia și mai multe de Chrome sau Firefox decât în trecut.

Alexandru Puiu
07:29 30.03.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video