Westworld sezonul 2: Un nou teaser anticipează o răsturnare de situație în viitor

Westworld sezonul 2: Un nou teaser anticipează o răsturnare de situație în viitor

Un nou teaser a apărut pe site-ul oficial al Westworld și a întrerupt orice activitate înainte de a intra pe platformă, cu un mesaj de atenționare provenit de la un „utilizator necunoscut”. Mesajul este menit să ne mai arunce pe tavă încă un indiciu cu privire la acțiunea ce se va desfășura în Westworld sezonul 2.

Deși primul sezon din Westworld s-a încheiat la finalul anului 2016, ne vom putea bucura de sezonul 2 abia în 2018. Fanii așteaptă cu nerăbdare să afle cu ce îi va mai surprinde anticipatul sezon 2 al serialului produs de HBO. Din fericire, s-ar putea să ne satisfacem măcar parțial apetitul, la Comic-Con-ul din Sandiego, de pe 22 iulie, unde va exista o sesiune de întrebări și răspunsuri la care vor fi prezenți 14 membri ai echipei, dintre care va face parte și creatorul seriei, Jonathan Nolan.

Până în acest moment, se pare că pagina oficială a seriei începe deja să șicaneze fanii cu tot felul de indicii. Site-ul Discover Westworld a primit recent o actualizare prin care vrea să-i anunțe pe cei din lumea din afară că ceva nu a mers conform planului în parcul de distracții cunoscut sub denumirea Westworld.

În primele două secunde după ce intri pe site, un utilizator necunoscut încearcă să trimită un mesaj către lumea din afară, care spune „Este cineva acolo? Ceva nu este în regulă. Avem nevoie de ajutor. Ne poți auzi…?”. Dar mesajele sunt întrerupte de un alt utilizator care spune ”Totul este bine. Sărbătorile continuă…”. Înainte de răspuns, pe ecran apare ”Loading Journey into the Night”, care este denumirea celui de-al doilea sezon, notează slashfilm.com.

Teaser-ul nu ne spune prea multe, doar ne oferă un indiciu destul de vag cu privire la cineva care cere ajutorul și, din păcate, nu aflăm nicio informație cu privire la cum va arăta parcul de distracții odată cu începerea noului sezon. Potrivit spuselor lui Nolan, cel de-al doilea sezon nu va continua acțiunea cu care s-a sfârșit primul sezon, așa că gif-ul ne poate semnala un Westworld a cărui acțiune are loc în viitor, dar nu se știe cât timp a trecut de la povestea inițială.

Fanii au început deja să dezvolte tot felul de teorii despre lumea din Westworld sezonul 2, plecând de la acest teaser, dar posibilitățile sunt multiple și suntem foarte curioși cu ce ne va mai pune la încercare Jonathan Nolan.

Citește și: