Acesta ar putea fi primul smartphone cu trei camere foto pe spate

Acesta ar putea fi primul smartphone cu trei camere foto pe spate

De-abia ce au început să devină populare telefoanele mobile cu două camere pe spate, că am putea avea parte și de unul cu un sistem de camere foto triple.

În cadrul evenimentului MWC din Shanghai, producătorul chinez Vivo a dezvăluit câteva prototipuri de smartphone-uri care folosesc noii senzori de amprentă ultrasonici de la Qualcomm. Cu toate că producătorul susținea că va trimite astfel de tehnologii către companiile care lucrează la telefoane abia în ultima parte a anului 2017, se pare că Vivo a pus mâna pe acestea mai devreme.

Mai multe imagini au apărut pe internet cu viitorul Vivo Xplay 7, iar acestea confirmă că acesta are un senzor de amprentă integrat în ecran, având șansa de a fi chiar primul smartphone de pe piață care se lansează cu o asemenea tehnologie.

Inițial, câteva imagini care fotografiau slide-uri de prezentare ale telefonului au fost postate pe internet și chiar dacă acestea nu erau foarte clare, se poate observa că smartphone-ul arată similar cu viitorul Samsung Galaxy Note 8. Vivo Xplay 7 vine cu ecran curbat pe laterale și care se întinde pe aproape toată suprafața telefonului.

În plus, la câteva ore după apariția primelor imagini, și o serie de imagini render de calitate au fost publicate. Acestea confirmă apariția unui senzor de amprentă integrat în ecran, dar și faptul că smartphone-ul vine cu un sistem de camere foto triple pe partea din spate. Din păcate, acest sistem nu are și un bliț alăturat, însă e foarte probabil ca telefonul să fie dedicat pentru funcții de realitate augmentată, într-o manieră similară cu Lenovo Phab 2 Pro, arată phonearena.com.

Nu se cunosc specificațiile telefonului, dar e foarte probabil ca acesta să fie un smartphone de top.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: