Noile zvonuri despre iPhone 8 vin cu vești proaste pentru fani

Noile zvonuri despre iPhone 8 vin cu vești proaste pentru fani

iPhone 8 este subiectul unor noi zvonuri aproape în fiecare zi. Speculațiile din ultimele zile fac referire la o eventuală dată de lansare.

În trecut, fiecare nou smartphone Apple a fost lansat publicului larg la mijlocul lunii octombrie. Comercializarea efectivă era precedată de o conferință condusă de Tim Cook la finele lunii setepmbrie. Cu alte cuvinte, luna viitoare ar fi trebuit să aflăm din surse oficiale la ce să ne așteptăm atunci când vorbim de iPhone 8. Din păcate, noi zvonuri apărute online ne fac să credem că lansarea viitorului terminal ar putea întârzia până în noiembrie.

Această știre îngrijorătoare pentru fani se bazează pe afirmațiile unui furnizor de componente pentru iPhone din Coreea de Sud. Dacă acele afirmații se dovedesc a fi corecte, cel mai nou gadget al companiei fondate de Steve Jobs ar trebui să ajungă la utilizatori cu o lună mai târziu decât în ultimii ani.

Ca un posibil argument pentru întârziere, Apple se pare că a luat această decizie din cauza faptului că nu s-au decis pe marginea unor detalii de design. Aparent, mai există în continuare întrebări vizavi de aspectul final al spatelui carcarcasei. Momentan, furnizorul sud coreean așteaptă decizia finală a celor de la Apple înainte să înceapă livrările de componente.

Se vehiculează și posibilitatea lansării defalcate de iPhone-uri 7s în septembrie, urmată de o a doua lansare de iPhone 8 în noiembrie. Este însă foarte puțin probabil ca gigantul din Cupertino să facă un astfel de gest.

În alte zvonuri pe marginea aceluiași subiect, un dezvoltator important a aruncat zilele trecute câteva informații vizavi de modul în care va funcționa butonul principal virtual de la iPhone 8. Troughton Smith a spus că viitorul buton Home va putea fi redimensionat în timp real în funcție de aplicația pe care o rulezi. Dacă te joci ceva și ai nevoie de întregul ecran, același buton poate dispărea complet. Din păcate, în continuare nu știm dacă va ascunde un senzor de amprentă în spatele ecranului sau acela va fi portat pe spatele carcasei.

Citește și: