iPhone 8: imaginile interne confirmă încărcarea wireless

iPhone 8: imaginile interne confirmă încărcarea wireless

iPhone 8 se apropie de lansare, iar o serie de imagini noi ne arată că telefonul va veni dotat și cu încărcare wireless.

Un angajat de la Foxconn a fotografiat noul dispozitiv iPhone 8 într-un mod inedit. Acesta a postat imaginile pe site-ul chinez Weibo, acum câteva zile, oferind astfel o imagine destul de clară a componentelor interne ale telefonului care ar urma să se lanseze în toamnă.

Imaginile surprind un telefon în faza de testare și validare a componentelor, acesta având numele de cod Ferrari. Imaginile nu surprind mai multe straturi de componente, astfel că nu ar fi vorba de o scanare cu raze x, fiind mai degrabă un alt tip de procesare de imagine alb-negru.

iphone 8 încărcare wireless

În cadrul telefonului se poate observa o zonă neagră, care reprezintă modulul de încărcare wireless pentru iPhone 8. Dincolo de asta, poate fi observat modulul de cameră foto duală, dar și un spațiu destul de mare pentru bateria care ar urma să aibă forma de L. Această schimbare ar trebui să aducă o îmbunătățire semnificativă a autonomiei telefonului.

În ceea ce privește zvonurile legate de întârzierile telefonului, vicepreședintele Foxconn Luo Zhongsheng spune că ecranele OLED pot fi furnizate, momentan, doar în proporție de 60%, deoarece procesul de fabricare a acestor noi ecrane, cu formă specială, este destul de dificil. Designul special se referă nu doar la curbura ecranului, ci și la decupajul din zona superioară, unde ar trebui să apară senzorii și camera foto din față.

iphone 8 încărcare wireless 2

Ne putem aștepta ca telefonul iPhone 8 să fie dezvăluit în cadrul unui eveniment de la începutul lunii septembrie, alături de 7s și 7s Plus, dar noul smartphone ar putea fi disponibil ceva mai târziu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Mac Rumors