Vedetele au acces la o versiune specială de Tinder cu acces restrâns

Vedetele au acces la o versiune specială de Tinder cu acces restrâns

Pentru că a atins niște praguri impresionante de popularitate, Tinder se pare că a decis lansarea unei versiuni pentru un public mai select.

Cei de la TechCrunch au publicat de curând detalii referitoare la o versiune mai specială de Tinder ascunsă în interiorul aplicației standard. Aceasta pare a fi intitulată Tinder Select și permite accesul doar unui grup limitat de utilizatori, în special vedete sau persoane care au reușit să facă valuri pe Tinder. Această dezvăluire vine într-o perioadă în care aplicația de agățat a devenit un element important din cultura populară. Este prezentă în seriale, filme și poate fi folosit în cea mai mare parte a globului.

În mod uzual, accesul la Tinder este permis tuturor celor care au un cont de Facebook sau o adresă de mail. Odată autentificat în aplicație, îți alegi câteva fotografii de profil și începi să navighezi printr-o mulțime aparent nelimitată de indivizi sau individe, în funcție de ceea ce îți dorești. Există posibilitatea să cheltui bani pe Tinder, dar nimeni nu se aștepta să te poți înscrie într-o variantă de Tinder cu un public mai select. Se pare totuși că acest lucru este posibil.

În interiorul aplicației standard de Tinder pe care o au mulți dintre noi, se ascunde un nivel suplimentar de personalități care nu își doresc neapărat să fie văzute de oameni obișnuiți. Acestea iau parte la Tinder Select, iar conform descrierii oficiale obținute de TechCrunch de la o sursă apropiată de companie, ,,doar celebritățile și persoanele care sunt foarte active pe Tinder” pot avea acces.

Aparent, există și un sistem de invitații pentru Tinder Select, dar acesta este foarte bine pus la punct și funcționează exponențial. Doar membri actuali ai serviciului pot face invitații, iar cei nominalizați nu pot face invitații la rândul lor. Astfel, se va menține pentru o perioadă mai lungă aura de mister din jurul serviciului. Nu de alta, dar nici un oficial al Tinder nu a confirmat existența versiunii Select.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: