07 feb. 2017 | 13:07

Un pasionat de gaming și-a creat propriul laptop cu trei ecrane [VIDEO]

ACTUALITATE
Un pasionat de gaming și-a creat propriul laptop cu trei ecrane [VIDEO]

Dacă nu ai bani să-ți cumperi un laptop cu trei ecrane precum Project Valerie, cel prezentat recent de către Razer, îți poți crea unul acasă.

Exact asta a făcut utilizatorul de YouTube JerryRigEverything, care a folosit două monitoare AOC pentru a crea acest design. Cel mai probabil, a folosit un model de 15,6 inci, cu rezoluție de 1366 x 768 pixeli. Ce este cel mai important pentru alegerea făcută este că ecranele se conectează la ecran prin intermediul unei conexiuni USB 3.0, fără să mai fie nevoie de alte cabluri.

Primul pas necesar în crearea acestui laptop cu trei ecrane a fost unde să așeze balamalele pentru fiecare ecran. JerryRigEverything a folosit bandă adezivă pentru a își face o idee despre locul în care ar trebui să fie așezate balamalele. După ce le-a marcat conturul, acesta a folosit rășină epoxidică pentru a le lipi de monitor și de laptop, arată digitaltrends.com.

Primul dintre ecrane a fost așezat destul de ușor, doar că al doilea a necesitat atașarea balamalelor direct de către bezelul monitorului. În caz contrar, ecranele nu s-ar fi pliat corect în spatele monitorului principal.

În cele din urmă, un astfel de laptop cu trei ecrane nu reprezintă doar o dovadă de inovație, ci reprezintă și o măsură a confortului, sau mai bine zis a disconfortului cu care vei avea de-a face dacă dorești să folosești un asemenea laptop. Dacă ai de gând să-l folosești acasă, pe birou, asta nu va fi o problemă și s-ar putea chiar să devii mai productiv, dar nu vei avea succes cu un asemenea laptop dacă vrei să pleci undeva cu el. Așteptăm să vină pe piață și Project Valerie pentru a vedea cât de popular ajunge să fie un asemenea laptop.