Razer Project Valerie este un laptop original cu trei ecrane

Razer Project Valerie este un proiect mai vechi al companiei, dar unul care abia acum are șanse să se materializeze într-un produs comercial de succes.

Cei de la Razer au fost din totdeauna sinonimi cu instrumente pentru gaming. Cea mai recentă creație a lor ilustrează în continuare principiile companiei, dar reușește și să se diferențieze printr-o rețetă surprinzător de originală. Practic, Razer are deja câțiva ani de când a început să lanseze laptopuri de gaming cu specificații impresionante, dar Razer Project Valerie este un alt fel de sistem portabil pentru gaming.

Nemaiîntâlnită este prezența celor trei monitoare cu o ramă aproape inexistentă ce reușesc să iasă dintr-o carcasă ce nu pare mult mai mare decât cea a unui laptop normal. Descriererea sa oficială, în mod inevitabil, include câteva cuvinte mari. Acesta este primul concept de design din lume pentru gaming portabil imersiv multi-monitor.

Trecând peste sistemul foarte inventiv prin care computerul se compactează sau se extinde, toate detaliile hardware de la exterior și interior emană faptul că vorbim despre un PC de top. La baza acestei creții se află trei monitoare de 17,3 inci de tip IGZO cu o rezoluție nativă 4K și tehnologie NVIDIA G-Sync. Întreaga configurație este certificată 180 NVIDIA Surround View pentru o experiență de gaming ce te transpune în mijlocul acțiunii. Tot pentru performanță sporită în sesiunile de gaming sunt switch-urile mecanice ultra-low-profile de la Razer integrate în tastatura luminată.

Razer Project Valerie este ideal și pentru pasionații de grafică sau cei care lucrează în domenii creative, deoarece panourile afișează 100% din gamutul Adobe RGB. Carcasa dintr-o singură bucată de aluminiu are doar 3,8 centimetri în cel mai gros punct, iar având în vedere ce ascunde la interior, este incredibil că se încadrează în doar 5,4 kilograme.

În mod evident, vă puteți personaliza la maxim configurația hardware, în funcție de buget. Important este însă că Razer Project Valerie este și compatibil cu soluțiile VR existente pe piață datorită plăcii video NVIDIA GeForce GTX 1080 pe care o găsiți la interior. Momentan nu știm când va reuși să ajungăpe piață.

07:50 06.01.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video