Umbre sezonul 2 se pregătește să sosească pe HBO

Umbre sezonul 2 se pregătește să sosească pe HBO

Umbre sezonul 2, continuarea unuia dintre cele mai populare seriale TV românești făcute vreodată se pregătește să revină pe micile ecrane.

HBO a creat câteva seriale sau miniserii foarte interesante în ultimii ani, iar printre ele se află și câteva producții românești. Pe lângă În Derivă sau Valea Mută, abonații HBO au mai îmbrățișat și alte creații autohtone. Umbre a fost foarte apreciat de critici și se pare că nivelul mare de audiență a justificat apariția unui al doilea sezon.

Deși nu cred că se așteptau foarte mulți să vedem o continuare a poveștii lui Relu Oncescu pe HBO, Umbre sezonul 2 a fost confirmat oficial. Studiourile de producție HBO Europe au confirmat printr-un comunicat de presă că producția noului sezon se află pe ultima sută de metri. Cel de-al doilea sezon din îndrăgitul serial va ajunge pe HBO și HBO Go în 2017.

Premiera primului sezon din Umbre a avut loc în 2014. La scurt timp după difuzarea primelor episoade, serialul a fost clasificat ca fiind cea mai apreciată producție HBO realizată în România. Cele 8 episoade difuzate în decembrie 2014 și ianuarie 2015 lasă în suspans destinul personajului principal, dar în 2017 vom afla dacă Relu își păstrează promisiunea față de capul mafiei constănțene sau va pune familia sa pe primul plan.

,,Finalul primului sezon îl surprinde pe Relu în momentul în care, pentru a scăpa din situația complicată în care se află, face o înțelegere cu Toma – capul mafiei constănțene – ca să-l lichideze pe Căpitanu’. Dar odată ce află că fiica sa, Magda, așteaptă un copil cu Teddy, fiul Căpitanului, va mai putea Relu să-și păstreze promisiunea și ce consecințe vor avea deciziile sale?” Pe lângă răspunsuri la întrebările din sezonul 1, Umbre sezonul 2 va introduce câteva caractere complet noi și unele către care ați auzit doar referințe în primul sezon.

Umbre sezonul 2 este scris integral de regizorul și scenaristul Bogdan Mirică. De partea de regie, pe lângă Miriciă, se va mai ocupa Igor Cobileanski. Primul sezon din Umbre este în continuare disponibil pe HBO Go.

Umbre sezonul 2

Citește și: