13 iul. 2017 | 12:08

Uber îți oferă reducere la cursele către Pipera în perioada în care metroul e închis

ACTUALITATE
Uber îți oferă reducere la cursele către Pipera în perioada în care metroul e închis

Lucrările la metroul din Capitală pot da peste cap destul de rău traficul de pasageri. Metrorex lucrează la schimbarea sistemului de acces în toate stațiile sale de metrou, iar fiecare trebuie închisă câte trei zile pe perioada lucrărilor de modernizare.

Între 15 și 17 iulie vine rândul stației Pipera, una dintre cele mai aglomerate din București. Zeci de mii de angajați ai companiilor care își au sediul în Nordul Bucureștiului vor trebui să apeleze la alte mijloace de transport. Uber le oferă o alternativă.

Compania americană de ridesharing/taxi alternativ oferă o reducere de 50% tuturor celor care vor să împartă o cursă către Pipera. Asta înseamnă că va trebui să mai călătorești cu cel puțin încă o persoană în mașină. Totul poate fi activat prin intermediul unui cod special care va funcționa doar în perioada 15-17 iulie.

Cursele reduse pot fi în folosite în ambele sensuri, din sau spre Pipera. Pe lângă introducerea codului promoțional PIPERA50, utilizatorii vor trebui să folosească și opțiunea de împărțire a tarifului (Split Fare), pentru a fi taxați în mod egal cu colegii cu care aleg să împartă mașina.

În condiții de trafic normal, o cursă Uber de la Piața Unirii până la stația de metrou Pipera costă aproximativ 20 de lei. Dacă alegi să călătorești cu cineva și împărțiți tariful cursei direct din aplicație, fiecare dintre pasageri va achita 11 lei. Folosind codul promoțional scris mai sus, costul cursei Uber către birou sau casă se reduce cu 50%, ceea ce înseamnă că fiecare dintre pasageri va achita aproximativ 5.5 lei.

Codul promoțional trebuie introdus în aplicație o singură dată și se va aplica automat la următoarele 10 curse, desigur, cu condiția să fie împărțite cu cineva. Mai multe detalii despre această promoție poți găsi aici.