19 apr. 2017 | 08:14

TrickPics este prima aplicație PornHub pentru selfie-uri deocheate

VIDEO ACTUALITATE

Cei de la Pornhub au devenit populari prin intermediul conținutului pornografic partajat pe site-ul cu același nume. TrickPicks este prima lor aplicație.

Există site-uri întregi dedicate selfie-urilor deocheate. Multe dintre acestea nu ar fi trebuit niciodată să ajungă online, dar din momentul în care ai făcut o fotografie cu telefonul, nimic nu mai este în siguranță. Soluția găsită de Pornhub pentru selfie-urile nud sau cele cu diverse părți intime descoperite este intitulată TrickPicks.

De acum înainte, dacă vreți să faceți un selfie deșucheat, cu ajutorul TrickPicks îl puteți partaja fără probleme pe rețelele sociale favorite. Aplicația cu pricina împrumută din manualul Snapchat un set de filtre ce pot fi atașate fotografiilor. După cum o să vedeți în clipul de mai sus, este evident că micile elemente de realitate augmentativă sunt optimizate pentru zonele intime. În definitiv, vorbim de Pornhub și ar fi fost absurd să lipsească cu desăvârșire un element sexual.

În final, rămâne la latitudinea fiecăruia ce tip de fotografii partajează cu prietenii prin intermediul rețelelor sociale sau prin multitudinea de aplicații de chat. De dragul conformității cu standardele impuse de Apple pentru AppStore, descrierea aplicației este una dintre cele mai abstracte. ,,Introducem TrickPicks, cel mai nou mod de a-ți transforma fotografiile vechi în ceva special! Aplicația noastră folosește filtre de realitate augmentată pentru a atașa o picătură de umor fotografiilor. Cu mai mult de 15 filtre din care puteți alege, posibilitățile sunt nelimitate.” Capturile de ecran din descrierea de pe AppStore sunt de asemenea decente, doar clipul ne explică cu adevărat despre ce este vorba în propoziție.

Nu am avut ocazia să testez aplicația, dar aceasta pare să-și facă destul de bine treaba, iar având în vedere că este gratuită, nu aveți nici un motiv să nu o folosiți pentru editarea unor selfie-uri. Aceasta poate fi descărcată folosind acest link, iar dacă le publicați cu hashtag-ul #Pornhub, primiți o perioadă de acces premium la Pornhub.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele