09 dec. 2017 | 09:13

Trailerul la Jurassic World: Fallen Kingdom te sperie cu dinozauri

VIDEO VIDEO

Jurassic World a făcut o treabă foarte bună în a continua povestea și atmosfera din clasicul Jurassic Park. Acum va avea partea de o continuare cu Fallen Kingdom.

În urmă cu câteva săptămâni, a apărut primul teaser pentru Fallen Kingdom. A fost vorba doar de un clip de câteva secunde pe Twitter, dar fanii francizei și-au dat seama că tocmai pornise cronometrul până la primul trailer în toată regula. Acesta poate fi văzut mai sus în toată splendoarei sa și, conform așteptărilor, se va preta de minune pentru ecranul imens de cinema.

Jurassic World a apărut în 2015, iar după trei ani, vom vedea pe marile ecran Jurassic World: Fallen Kingdom. În rolul principal va rămâne în continuare Chris Pratt, una dintre vedetele care a reușit să impresioneze publicul de pretudindeni cu intepretarea sa din Guardians of the Galaxy, fără să se rezume doar la pelicule Marvel pentru următorul deceniu.

Viitorul Jurassic World va avea premiera pe 22 iunie 2018. Spre deosebire de primul film din serie de acum câțiva ani, acesta va fi regizat de J.A. Bayona, cunoscut publicului de la noi pentru A Monster Calls și The Impossible. Scenariul pentru Fallen Kingdom va spune povestea evenimentelor de după momentul în care toată lumea a reușit să scape de parcul de distracții de pe Isla Nublar.

În trailer, managerul fostului parc, Claire Dearing încearcă să-l convingă pe Owen Grady, personajul interpretat de Pratt, să revină pe insulă. Aparent, acolo a început să erupă un vulcan, iar dinozauri readuși la viață sunt expuși riscului de a dispărea pentru todeauna. În acest scop, Dearing a creat o fundație intitulată Dinosaur Protection Group pentru a transporta dinozaurii de pe insulă în siguranță.

Pentru ca pachetul să fie complet, iar legătura cu primele filme de acum aproape două decenii să fie una mai evidentă, Jeff Goldblum își reiterează rolul doctorului Ian Malcolm. ”Aceste creaturi au fost aici înaintea noastră și, dacă nu avem grijă, vor fi aici după noi.” În Jurassic World: Fallen Kingdom, Malcolm încearcă să se opună salvării dinozaurilor.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele