Tot ce trebuie să știți despre noul Nokia 3310, inclusiv prețul

Tot ce trebuie să știți despre noul Nokia 3310, inclusiv prețul
07:46 24.02.2017

După ce în urmă cu câteva săptămâni am aflat primele zvonuri despre un nou Nokia 3310, au ajuns online toate detaliile despre noul gadget.

De-a lungul anilor, s-a scris mult despre Nokia 3310. A fost unul dintre cele mai populare telefoane de vorbit din toate timpurile și unul dintre puținele dispozitive care s-a vândut ca pâinea caldă în fiecare colț al mapamondului. În mod surprinzător, deși s-a lansat oficial în urmă cu 17 ani, continuă să fie un terminal de referință ce este dat ca exemplu în momentul în care se vorbește despre telefonul perfect. Avea o autonomie incredibilă, era trainic și aveai confortul psihologic că îl poți da de pământ fără emoții.

Partea surprinzătoare este că HMD Global plănuiește să readucă în actualitate acel gadget într-o versiune actualizată. Nu este însă foarte clar ce înseamnă cuvântul ,,actualizată” în acest context. S-a speculat până și că de fapt vom vorbi de un smartphone modern cu specificații decente al cărui design va fi un omagiu adus clasicului dispozitiv. Având însă în vedere prețul vehiculat pe gadget, sunt însă șanse foarte mari să vorbim doar despre un telefon de vorbit.

În total, compania HMD Global care deține drepturile de producție pentru telefoane sub brandul Nokia va veni la MWC 2017 cu trei smartphone-uri noi, pe lângă Nokia 3310. În ceea ce privește reinventarea clasicului, se bănuiește că noua iterație va fi un pic mai subțire și mai finuță fără a se face vreun compromis pe partea de anduranță.

Cele mai noi informații pe marginea acestui subiect au fost publicate de Gizmochina. Astfel aflăm că Nokia 3310 – 2017 va completa designul mai ușor și mai subțire cu o tastatură un pic mai confortabilă. Ecranul monocrom va fi înlocuit cu unul un pic mai mare color. Sunt șanse mici să se umble prea mult la rezoluție. Ar fi îmbucurător ca bateria să fie din nou detașabilă, ca în 2000, dar este greu de spus.

Noul Nokia 3310 va fi oferit de HMD Global în culorile albastru, gri, negru, roșu, verde și galben la prețul de 59 de euro.

loading...