Hater: Spune-mi ce urăști, ca să-ți spun de cine îți place

Hater: Spune-mi ce urăști, ca să-ți spun de cine îți place

Este imposibil să duci lipsă de aplicații mobile pentru a găsi o persoană cu care să ieși la o întâlnire, dar Hater propune un algoritm complet diferit de căutare.

Dintr-un punct de vedere, Tinder a simplificat la maxim procesul de a căuta o persoană cu care să interacționezi în cadru intim. Totul se bazează pe impactul vizual generat de câteva poze pe care te-ai decis să le asociezi profilului tău. Sunt mai puțin relevante interesele, pasiunile și alte detalii personale. Pe de altă parte însă, exact acele pasiuni comune se află la baza site-urile clasice de matrimoniale. Pe principiul cine se aseamnă se adună, persoanele care își doresc aceleași lucruri s-ar putea să se potrivească.

Hater este o nouă aplicație menită să faciliteze descoperirea de oameni noi cu care să ieși la o întâlnire. Cu un nume aparent agresiv, progrămelul este creația unui tânăr de 29 de ani din Londra. Brendan Alper a creat Hater în speranța că oamenii care urâsc aceleași lucruri își doresc să petreacă timp împreună. Detaliată inițial de cei de la Business Insider, aplicația pare să plece tot de la ideea clasică a realizării unui profil online cu informații despre tine, cu mențiunea că accentul se pune pe ceea ce nu îți place, în loc de ceea ce-ți place.

Descrierea oficială a aplicației sintetizează foarte bine scopul din spate. ,,Hater face găsirea online de întâlniri serioase mai abordabilă prin înlocuirea sondajelor complicate și a profilului cu un mod distractiv, alternativ de a-ți exprima personalitate.” Brendan Alper insistă pe importanța lucrurilor pe care le disprețuim ca o trăsătură de caracter. ,,Ce urâm este o parte importantă din ceea ce suntem, dar de multe ori e o parte ascunsă a persoanei noastre publice. Vrem oamenii să se exprime mai sincer. În plus, este și un mod mai eficient de a începe o conversație cu cineva dacă știți că amândoi disprețuiți murăturile.”

Momentan, aplicația Hater este doar în AppStore, dar va ajunge și pe Android în primăvară.

Citește și: