25 iul. 2017 | 16:45

Telegram te ajută să le trimiți prietenilor fotografii care se autodistrug

ACTUALITATE
Telegram te ajută să le trimiți prietenilor fotografii care se autodistrug

Cea mai recentă versiune a popularei aplicații de chat, noul Telegram te ajută să expediezi prietenilor fotografii care expiră după o perioadă de timp.

Cei mai mulți dintre noi au instalate pe mobil o varietate foarte mare de aplicații de chat. Pe lângă iMessage sau Facebook Messenger, nimănui nu-i lipsește WhatsApp sau Viber. Skype are de asemenea un număr important de susținători. Telegram este destinat celor care își prețuiesc un pic mai mult securitatea datelor, punând accent sporit pe criptarea tuturor conversațiilor.

Deși aplicația Telegram a ajuns să fie sinonimă cu un grad sporit de securitate, asta nu înseamnă că poate ignora trendurile din piață. Din acest motiv, a implementat de curând o funcție introdusă în urmă cu câțiva ani de Snapchat. Între timp, am câștigat foarte multe soluții pentru a expedia fotografii care dispar după câteva secunde sau câteva minute, dar Telegram este cea mai nouă.

,,Dacă fixezi un cronometru, timpul scade din momentul în care destinatarul a deschis fotografia sau clipul video trimis de tine. După expirarea timpului, fotografia sau clipul va dispărea pentru totdeauna, la fel ca în cazul funcției Secret Chats. Dacă destinatarul încearcă să facă o captură de ecran cu mesajul menit să dispară, vei primi imediat o notificare.” Conform descrierii oferite de creatorii Telegram, funcția nu se diferențiază cu nimic de alte implementări ale conceptului pe care le-am văzut în alte aplicați de chat.

În definitiv, ține de tine dacă alegi să folosești Telegram pentru conversații în defavoarea Snapchat, WhatsApp sau orice altceva. Important este că pozele tale mai deșucheate pot fi expediate printr-un nou serviciu fără emoția că vor fi puse la păstrare.

Aceeași versiune de Telegram care va introduce funcția detaliată mai sus ar urma să fie un pic mai sprintenă și mai sigură decât iterațiile anterioare. În plus, de acum înainte, îți poți crea un profil in-app cu câteva cuvinte, în cazul în care participi la conversații în grup cu prietenii prietenilor și vrei ca interlocutorii să te cunoască mai bine.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele