Telegram, cea mai sigură aplicație de chat, te ajută de acum să-ți partajezi locația

Telegram, cea mai sigură aplicație de chat, te ajută de acum să-ți partajezi locația

Telegram este o aplicație de chat care a devenit foarte populară în ultimii ani, iar acum a început să pună accent pe actulizări regulate de funcționalitate.

În cazul în care vrei să porți o conversație cu cineva apropiat și să fii sigur că nu poate fi interceptată, decriptată sau recuperată de autorități sau de către o persoană străină, Telegram ar trebui să fie destul de sus pe lista priorităților. Aplicația este una foarte îndrăgită de către un număr important de internauți, iar dezvoltatorii încearcă să o facă din ce în ce mai relevantă în piață.

După ce în urmă cu câteva luni am început să profităm de fotografiile care dispar la scurt timp după ce sunt expediate prin Telegram, aplicația vine la înaintare o funcție dedicată amatorilor de localizare. Realist vorbind, partajarea localizării este în constrat cu principiile de anonimitate și securitate sporită promovate de creatorii aplicației, dar vor exista cu siguranță doritori.

Cei care vor descărca cea mai recentă variantă de Telegram pentru iOS și Android vor avea opțiunea să-și partajeze locația în timp real cu cineva drag sau cu mai mulți participanți la o singură conversație. Ideea nu este neapărat revoluționară, iar pe iPhone este disponibilă la nivel nativ prin intermediul Find My Friends sau Găsire prieteni. Avantajul oferit de Telegram constă însă în faptul că este cross-platform.

Principiul de funcționare este relativ simplu. Din interiorul unei ferestre de chat poți începe să-ți partajezi locația cu toți participanții la dialog pe o perioadă de timp predeterminată. Începi de la 15 minute și ai la dispoziție un maxim de opt ore. O astfel de opțiune este ideală când vrei să știi că cineva a ajuns bine acasă după o seară petrecută în oraș. În plus, te ajută când te plimbi cu un grup într-un oraș nou sau un parc de distracții și nu vrei să te rătăcești sau stai toată ziua cu telefonul la ureche.

La capitolul actualizări de fond, Telegram face o treabă mai bună la redarea fișierelor MP3 in-app și întreaga interfață poate fi transpusă într-o serie de limbi noi, printre care rusă, franceză, ucrainiană, indoneziană și nu numai. Pentru descărcarea, poți folosi aceste linkuri de App Store și Google Play.

Citește și: