18 ian. 2017 | 09:44

Telefonul ZTE ”făcut din bucăți” primește specificații complete

ACTUALITATE
Telefonul ZTE ”făcut din bucăți” primește specificații complete

Rezultatul unei campanii inițiate pe Kickstarter, cel mai nou smartphone ZTE pleacă de la o premisă interesantă și ajunge pe piață la un preț rezonabil.

În urmă cu ceva timp, cei de la ZTE au anunțat un experiment. Și-au propus să creeze un smartphone pe gustul utilizatorilor, pornind de la dorințele acestora exprimate prin intermediul unei campanii de crowdfunding. Practic, vorbim de un telefon făcut din bucăți, al căror componente sunt definite de viitorii cumpărători. În funcție de lucrurile care sunt importante pentru utilizatori, acelea vor avea o poziție privilegiată în aparat. Astfel, s-a ajuns la o configurație decentă cu un preț accesibil.

Este intitulat ZTE Hawkeye. Datorită modului în care a fost gândit, nimeni nu știa care vor fi specificațiile gadgetului până acum. Se pare însă că putem în sfărșit să asociem o configurație hardware unui smartphone care pare menit să satisfacă cea mai mare parte a pretențiilor utilizatorilor obișnuiți. Dacă nu era evident până acum, nu vorbim de un concurent pentru cel mai recent Galaxy S sau iPhone, dar nici nu vă veți frustra utilizându-l.

ZTE Hawkeye este construit în jurul unui Snapdragon 625, cu 3GB RAM și o memorie internă de 32GB. În funcție de buget, puteți face o investiție suplimentară într-un card microSD pentru a-i mări spațiul de stocare. Ecranul, cea mai importantă componentă a unui telefon mobil are diagonala de 5,5 inci în acest caz și o rezoluție nativă Full HD.

Cea mai interesantă parte a ecuației constă în cele două camere de pe spate, una de 12 și a doua de 13 megapixeli. Acest aranjament foarte similar cu cel de pe spatele noului iPhone 7 Plus ar rebui să se reflecte în niște poze impresionante. Nu va lipsi de pe spate un senzor de amprentă, iar telefonul va ajunge la utilizatori cu Android 7.0 Nouga preinstalat. Singura problemă este că primele unități vor fi livrate în luna septembrie a acestui an, deci mai aveți mult de așteptat.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele