Telefonul chinezesc cu o cameră dublă care costă cât întreținerea pe o lună

Telefonul chinezesc cu o cameră dublă care costă cât întreținerea pe o lună

Compania chinezească Bluboo vrea să-ți propună cel mai ieftin model care include funcții premium și cu greu vei putea să închizi ochii la o asemenea ofertă.

Pentru că iarna a luat sfârșit și ai scăpat de prețul mare al întreținerii, acum ai bani suficienți pentru a face o investiție de durată. Telefonul chinezesc Bluboo D1 care te costă mai puțin decât întreținerea pe o lună este o achiziție ideală.

Bluboo, o companie din Hong-Kong, are un potențial mare pe piața actuală a smartphone-urilor, iar modelul D1 cu Android încorporează funcții pe care nu le putem întâlni la dispozitivele care se încadrează în această categorie de preț. Astfel, smartphone-ul dispune de camere duale și de senzor de amprentă, iar prețul de achiziție ajunge la 80 de dolari. O sumă infimă pentru asemenea specificații și le oferă cumpărătorilor cu un buget fix o oportunitate de a-și îmbunătăți cunoștințele de operare cu o cameră duală.

Camerele duale sunt un trend, la fel ca senzorii de amprentă și ecranele curbate, fiind o funcție premium care nu este valabilă pentru toate dispozitivele de pe piața smartphone-urilor. Cu toate acestea, putem observa cum crește numărul de dispozitive care au incluse aceste funcții, și aici ne referim inclusiv la modelele mai ieftine decât flagship-urile care ne-au introdus pentru prima oară aceste componente. Dintre toate aceste opțiuni, Bluboo D1 este cea mai ieftină variantă dintre toate, ajungând la un preț de 79,99 de dolari și la 10 dolari per unitate în cazul unei comenzi de 20 de dispozitive de acest tip, potrivit Slashgear.

Smartphone-ul are un display de 5 inch, cu rezoluție HD, un corp din metal, un senzor de amprentă, poziționat pe carcasa din spate a telefonului și un slot pentru un microSD care poate avea capacitatea de până la 256 GB.

Cele două camere au o rezoluție de 8 megapixeli, respectiv 2 megapixeli, o combinație care îți permite să surprinzi în profunzime detaliile peisajului pe care îl fotografiezi. În plus, compania menționează că unele dintre funcțiile acesteia ar putea concura cu un DSLR.

Alte funcții includ o lumină poziționată în partea de jos a carcasei, care te anunță că ai primit o notificare, iar aceasta dispune de mai multe variante de culori. De asemenea, camera pentru selfie-uri dispune de un bliț ușor care îți permite să realizezi fotografii chiar și într-o lumină neavantajoasă. În plus, Bluboo D1 are un procesor quad-core, MediaTek, 2 GB de RAM și o memorie internă de 16 GB.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: